Închide meniul

Noile "bijuterii" de la Real Madrid! Jucătorii lui Zidane și-au primit mașinile de lux din partea sponsorului. Cine a ales-o pe cea mai scumpă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2021, 13:53

Noile "bijuterii" de la Real Madrid! Jucătorii lui Zidane și-au primit mașinile de lux din partea sponsorului. Cine a ales-o pe cea mai scumpă

profimediaimages

Real Madrid sponsor Audi

Valverde a cerut un Audi RS Q8 de 600 de cai putere, bolid de peste 160.000 de euro! Cel mai modest a fost Karim Benzema, care s-a "mulțumit" cu un Audi Q5 de 204 cai putere, evaluat la aproximativ 50.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce mașini de lux și-au ales jucătorii lui Real Madrid

Zinedine Zidane și-a ales un model sport. Antrenorul francez va conduce un Audi RS 6 Avant, de peste 140.000 de euro. Sergi Ramos a primit și el același bolid ca Zidane.

Raphael Varane și Vinicius Jr. și-au ales mașini 100% electrice. Cei doi au optat pentru câte un Audi e-tron 55, de 80.000 de euro bucata. Casemiro a fost singurul jucător care și-a ales un vehicul de culoare roșie, un Audi R7 Sportback, de aproape 150.000 de euro. 

În mare parte, fotbaliștii lui Real Madrid și-au ales SUV-uri. Modelele Q7 și Q8, care valorează aproximativ 80.000 de euro bucata, au fost preferatele jucătorilor. 

Reclamă

De 17 ani este Audi sponsor la Real Madrid. Din 2004 și până în prezent, "galacticii" au primit anual cele mai noi modele de mașini de la constructorul german.

Real Madrid a relansat lupta la titlu în La Liga

Se anunţă o luptă nebună la titlu în Spania. Real Madrid s-a apropiat la doar 3 puncte de Atletico Madrid, care are şi un meci mai puţin disputat.

În ultima etapă din La Liga, echipa lui Simeone a pierdut acasă, 0-2 cu Levante, în timp ce Real s-a impus la limită la Valladolid, scor 1-0.  

Reclamă 4 / 0/3

După ce și-au primit mașinile, jucătorii lui Zidane se pregătesc de duelul cu Atalanta din "optimile" Champions League. Partida tur se va disputa pe terenul italienilor, miercuri, Live Score pe AS.ro. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și