Închide meniul

“Nu înțeleg de ce ne-am petrecut sărbătorile în acest fel” Mario Balotelli, acuze fără precedent către autoritățile din Italia: “Ne-au închis o dată, apoi au făcut-o din nou”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2021, 17:51

“Nu înțeleg de ce ne-am petrecut sărbătorile în acest fel” Mario Balotelli, acuze fără precedent către autoritățile din Italia: “Ne-au închis o dată, apoi au făcut-o din nou”

profimediaimages

Balotelli acuză autoritățile italiene

Mario Balotelli nu s-a ferit niciodată să-și expună gândurile in cel mai transparent mod posibil. Acesta consideră că decizia autorităților de a impune un “lockdown” la nivel național este nejustificată.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Balotelli, acuze grave la adresa autorităților 

“Italia este Italia, nu are nevoie de nicio prezentare. Este probabil cea mai frumoasă țară din lume, dar se degradează din cauza câtorva oameni. Asta îmi dă dureri de stomac.

Nu sunt de stânga, nu sunt de dreapta și nu am ocupat niciodată vreo funcție în politică. Cazurile de Covid-19 cresc din nou și sincer nu-mi explic de ce ne-am petrecut Crăciunul și Revelionul în acest fel. Ne-au închis o dată, apoi au făcut-o din nou.  

Îmi puteți explica de ce traficul din zona roșie este mai aglomerat decât în vremurile normale? Toate aceste eforturi doar ca să se ajungă la un nou 'lockdown'? Este posibil ca cei care trăiesc în Italia, într-un mod sănătos și onest, să nu poată fi gestionați?”, a scris Mario Balotelli pe contul său oficial de Instagram.  

Mario Balotelli, cel mai sonor nume din Serie B 

Ajuns la 30 de ani, fostul atacant de la Manchester City și Liverpool evoluează în prezent pentru divizionara secunda AC Monza. El a semnat gratis cu echipa patronată de Silvio Berlusconi, după despărțirea de Brescia.

Reclamă

“Super Mario” a cunoscut o ascensiune rapidă în carieră și a fost eroul Italiei la Euro 2012, când a reușit o “dublă” în semifinala cu Germania. Cariera lui a intrat pe o panta descendentă după transferul la Liverpool, iar acesta nu a reușit să se mai redreseze.  

În prezent, Balotelli valorează trei milioane de euro. În 2012, "Super Mario" era cotat la nu mai puțin de 32 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și