Închide meniul

"Nu mai am cuvinte!" Mario Camora, distrus după eliminarea dramatică din UCL: "Nu trebuia să ajungem la penalty-uri"

Antena Sport Publicat: 26 august 2020, 21:05

Reclamă
"Nu mai am cuvinte!" Mario Camora, distrus după eliminarea dramatică din UCL: "Nu trebuia să ajungem la penalty-uri"

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Mario Camora

CFR Cluj a avut şansa de a închide meciul, dar Golofca a ratat al cincilea penalty.  Au mai urmat două serii de lovituri de pedeapsă, iar Boli a ratat penalty-ul decisiv. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost la loteria penalty-urilor. Am avut ocazii, ei au jucat în 10 şi nu am putut să dăm gol. Trebuie să ne ridicăm şi să ne calificăm în grupele Europa League. Ar fi fost bine să nu ajungem la penalty-uri. Nici nu mai am cuvinte pentru acest meci. Trebuia să nu îi lăsam pe contraatac, să nu le dăm încredere. Trebuia să avem mai multă posesie. Acum nu mai putem să facem nimic. Trebuie să ne calificăm în Europa League. Cred că am avut o şansă mare să ne calificăm în turul al treilea", a spus Mario Camora după meci. 

Camora: "Nu cred că este momentul să vorbesc despre acest lucru"

Camora a devenit cetăţean român şi poate fi convocat de selecţionerul Mirel Rădoi. Căpitanul celor de la CFR Cluj a evitat să vorbească despre acest lucru. 

"Nu cred că este momentul să vorbesc despre acest lucru. Am spus tot timpul că sunt disponibil. Sunt prea supărat acum să vorbesc de acest lucru", a mai spus Camora. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și