Închide meniul

“Nu mi-ai mai dat gol de atunci!” Iker Casillas, reacţie amuzantă după ce și-a primit berea personalizată de la Lionel Messi: “Credeam că nu mai vine”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 19:03

“Nu mi-ai mai dat gol de atunci!” Iker Casillas, reacţie amuzantă după ce și-a primit berea personalizată de la Lionel Messi: “Credeam că nu mai vine”

Abaca Press / Blanco Ricardo/AlterPhotos/ABACA via Hepta

Iker Casillas, mesaj pentru Messi

Casillas l-a felicitat pe Lionel Messi pentru performanța remarcabilă atinsă, 644 de goluri în tricoul Barcelonei. Cu toate acestea, portarul spaniol s-a plâns că berile sale au ajuns destul de târziu.   

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas, către Lionel Messi: “Credeam că nu mai vin” 

“Credeam că nu mai vin! Iată însă sticla mea personalizată. Felicitări Messi pentru recordul tău de 644 de goluri reușite la Barcelona. Îmi amintesc când ai marcat golurile 264 și 265 împotriva mea… Un meci bun, o remiză bună. Cel mai important dintre toate, nu mi-ai mai dat gol de atunci!”, a scris Iker Casillas pe contul oficial de Twitter.  

Lionel Messi și Iker Casillas au fost adversari timp de 10 ani în campionatul Spaniei. De-a lungul întâlnirilor directe, argentinianul a înscris 17 goluri în poarta fostului portar de la Real Madrid. 

Reacția lui Gerard Pique pentru Iker Casillas

Messi nu i-a răspuns încă lui Casillas, dar a făcut însă Gerard Pique. Fundașul catalan a avut o remarcă amuzantă pentru fostul său adversar. 

Reclamă

“Iker, cred că n-ai loc pentru toate sticlele acasă. Trimite-mi mie câteva”, a comentat Pique la postarea lui Casillas.  

Gerard Pique și Iker Casillas au evoluat împreună la naționala Spaniei. Cei doi au cucerit împreună Campionatul Mondial din 2010 și Europeanul din 2012.

Iker Casillas a părăsit La Liga în 2015, când a fost transferat la FC Porto. Legendarul portar s-a retras din activitate anul acesta, ca urmare a problemelor medicale de la inimă.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, record fabulos pentru Barcelona

Messi a marcat în luna decembrie anul trecut, într-un meci cu Valencia, golul cu numărul 644 în tricoul Barcelonei. Argetinianul a doborât astfel recordul lui Pele pentru cele mai multe goluri înscrise pentru același club. 

Ca să sărbătoreasca cum se cuvine această realizare, Lionel Messi a trimis beri personalizate fiecărui portar care și-a luat gol de la starul argentinian. Aceștia au primit câte o sticlă pentru fiecare reușită. 

Recomandări
  • Iker Casillas și-a primit berea de la Messi
  • Mesajul său pentru argentinian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și