Închide meniul

"Nu regret deloc acest lucru!" Ştefan Radu le-a vorbit italienilor despre retragerea de la naţionala României: "Din motivul ăsta am făcut-o!"

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 6:03

Reclamă
"Nu regret deloc acest lucru!" Ştefan Radu le-a vorbit italienilor despre retragerea de la naţionala României: "Din motivul ăsta am făcut-o!"

Zuma Press / Massimo Insabato via Hepta

Ştefan Radu a intrat în istoria lui Lazio

Radu Ştefan a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri în istoria lui Lazio. Românul a vorbit despre această performanţă într-un interviu acordat în Italia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio este echipa mea națională, este adevărat! Din motive de sănătate am decis să mă dedic cu totul echipei mele de club. Nu regret deloc acest lucru. Cred că a fost decizia corectă”, a spus Radu Ştefan pentru cei de la lalaziosiamonoi.it

Radu Ştefan l-a depăşit în topul celor mai multe meciuri jucate în tricoul celor de la Lazio pe Giuseppe Favalli. 

Nu vizam recordul, știam că Beppe Favalli avea 400 de jocuri, dar nu mi-am spus niciodată că trebuie să-l depășesc. M-am gândit doar să joc meci după meci. În fotbal nu trebuie să te gândești să bați recordurile, este complet diferit de normal.

Cât despre suporteri, mă cutremur când mi-aduc aminte. Sezonul trecut, Olimpico era plin meci de meci. Este un stadion foarte primitor”, a mai spus Radu Ştefan. 

Reclamă

Ştefan Radu e "rege" la Lazio! Ce surpriză i-au făcut coechipieri

Ştefan Radu a intrat în cărţile de istorie ale lui Lazio în ultima partidă din campionat. Fundaşul român a ajuns la meciul cu numărul 402 pentru capitolini şi a depăşit un record vechi de 16 ani.

La scurt timp după ce a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului, Claudio Lotito, patronul lui Lazio, Giuseppe Favalli, jucătorul care a fost depăşit de Ştefan Radu, şi fotbaliştii formaţiei din Serie A l-au felicitat pe fundaşul român şi i-au făcut cadou un tron!

Reclamă 4 / 0/3

Ştefan Radu a scris istorie şi în Serie A

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și Super Cupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 327 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și