Închide meniul
Foto

O nouă eră a început la Bayern! Julian Nagelsmann a fost prezentat oficial: „Vreau să câştig trofee!” + Bavarezii au efectuat primul antrenament sub comanda noului antrenor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iulie 2021, 17:54

O nouă eră a început la Bayern! Julian Nagelsmann a fost prezentat oficial: „Vreau să câştig trofee!” + Bavarezii au efectuat primul antrenament sub comanda noului antrenor

Julian Nagelsmann

Profimedia

În vârstă de 33 de ani, noul antrenor al campioanei Germaniei are ambiţii mari. Acesta vrea să câştige cât mai multe trofee cu echipa sa. Vârsta nu îl va dezavantaja, spune Nagelsmann, care e convins că va face o treabă bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O nouă eră a început la Bayern! Julian Nagelsmann a fost prezentat oficial

„Mă simt atât de bine. Sunt fericit să fiu aici. Va fi un cantonament interesant. Este vorba despre felexibilitate şi despre a îţi lăsa jucătorii pe poziţiile ideale. Vom alege formaţii în care băieţii se simt bine. Toţi vor să progreseze.

Mereu este o întrebare bună cum voi vorbi cu jucătorii. Trebuie să te pui în pielea lor. Fiecare vrea să evolueze. Eu sunt tânăr, dar mă voi descurca. Acest contract este o recunoaştere a muncii mele de până acum. Îţi dă un nivel de încredere foarte mare. Oricum, trebuie să câştigi trofee. Ştiu asta şi vreau să fac asta”, a spus Julian Nagelsmann la prezentarea oficială.

Julian Nagelsmann
Julian Nagelsmann
Citește și:

Bayern Munchen, pierderi uriaşe din cauza pandemiei de COVID-19. „Acesta e marele nostru obiectiv”

Bayern Munchen a înregistrat pierderi de aproximativ 150 de milioane de euro din veniturile neîncasate în zilele de meci, din cauza pandemiei COVID-19, a declarat, luni, preşedintele comitetului care supervizează activitatea clubului, Herbert Hainer, informează lefigaro.fr. Hainer a insistat că „ambiţiile (n.r. – clubului) nu s-au diminuat”.

Noul sezon al Bundesliga începe la 13 august, iar şefii lui Bayern speră că reglementările din Bavaria în domeniul sanitar vor permite unui număr limitat de suporteri să participe la primul meci de acasă, la 21 august, împotriva formaţiei FC Koln, pe un stadion, Allianz Arena, care poate primi 75.000 de persoane.

Reclamă

Fostul internaţional a spus că obiectivul echipei pentru sezonul viitor este de a câştiga un al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga. „Acesta este marele nostru obiectiv. Acest lucru nu s-a mai făcut până acum în marile campionate europene”, a adăugat el.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și