Închide meniul

Bayern Munchen, pierderi uriaşe din cauza pandemiei de Covid-19. „Acesta e marele nostru obiectiv”

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2021, 13:34

Bayern Munchen, pierderi uriaşe din cauza pandemiei de Covid-19. „Acesta e marele nostru obiectiv

Bayern Munchen, pierderi uriaşe din cauza pandemiei de Covid-19

Profimediaimages

  • Bayern Munchen a înregistrat pierderi de 150 de milioane de euro
  • Pandemia de Covid-19 a afectat campioana Germaniei

Hainer a insistat că „ambiţiile (n.r. – clubului) nu s-au diminuat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen a înregistrat pierderi de aproximativ 150 de milioane de euro

Noul sezon al Bundesliga începe la 13 august, iar şefii lui Bayern speră că reglementările din Bavaria în domeniul sanitar vor permite unui număr limitat de suporteri să participe la primul meci de acasă, la 21 august, împotriva formaţiei FC Koln, pe un stadion, Allianz Arena, care poate primi 75.000 de persoane.

Fostul internaţional a spus că obiectivul echipei pentru sezonul viitor este de a câştiga un al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga. „Acesta este marele nostru obiectiv. Acest lucru nu s-a mai făcut până acum în marile campionate europene”, a adăugat el.

Reclamă

Robert Lewandowski, cu gândul la plecarea de la Bayern Munchen

Robert Lewandowski a dat de înţeles că şi-ar dori să se transfere. Preşedintele bavarezilor a reacţionat pe loc. Recent, Lewandowski a vorbit despre viitorul său. Atacantul cotat la 60 de milioane de euro pe site-urile de specialitate a dat de înţeles că ar vrea să înveţe o nouă limbă şi să ajungă într-o altă ţară.

„Încă vreau să învăţ. Mă simt foarte bine la Bayern, oraşul e excelent, clubul e minunat. Totuşi, mereu am vrut să învăţ o limbă nouă, să aflu mai multe despre o nouă cultură. Nu ştiu dacă va fi în cariera de fotbalist sau după ce mă retrag”, a anunţat atacantul pentru Canal+, citat de Marca.

Reclamă

După ce a aflat de declaraţia dată de Lewandowski, Herbert Hainer, preşedintele campioanei Germaniei, a reacţionat imediat. Acesta i-a transmis polonezului că îşi doreşte să rămână cât mai mult timp la Munchen.

„Robert e cel mai bun jucător al planetei. Are încă doi ani de contract şi îmi doresc să rămână aici cât mai mult. Este o adevărată binecuvântare pentru noi”, a spus Herbert Hainer, preşedintele lui Bayern, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga
Liga 1 • 1 mart., 15:05
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu”. Echipa care îl vrea pe „Mbappe”
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee