Închide meniul

O nouă lovitură pentru Ianis Hagi! Decizia luată de Rangers, care îi grăbește plecarea din Scoția

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2024, 18:08

Reclamă
O nouă lovitură pentru Ianis Hagi! Decizia luată de Rangers, care îi grăbește plecarea din Scoția

O nouă lovitură pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Rangers a venit cu o nouă lovitură pentru Ianis Hagi! Oficialii scoțienilor au luat o decizie care îi grăbește plecarea românului de pe Ibrox Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, Ianis Hagi nu a fost inclus de Rangers pe lista UEFA, pentru acest sezon de Europa League, în care scoțienii se vor duela și cu FCSB.

O nouă lovitură pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi va putea juca pentru Rangers, în Europa League, doar în eventualitatea în care scoțienii se vor califica în fazele eliminatorii ale competiției. Abia atunci, antrenorul Phelippe Clement ar avea posibilitatea de a-l introduce pe listă, lucru care este, ce-i drept, puțin probabil.

Astfel, plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers este grăbită de această decizie.

În momentul de față, Ianis Hagi se află, alături de echipa națională, în Kosovo. Fiul lui Gică Hagi a fost convocat de Mircea Lucescu pentru acțiunea din luna septembrie (meciurile cu Kosovo – în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY – și cu Lituania).

Reclamă
Reclamă

Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi

Scoțienii au notat faptul că Rangers „nu a fost capabilă” să-l vândă pe Ianis Hagi, din cauza salariului său uriaș. Fiul „Regelui” încasează săptămânal suma de 25.000 de lire sterline, de la formația scoțiană, formație la care va evolua cel puțin până în iarnă.

Un jurnalist scoțian a analizat în detaliu situația internaționalului român, dezvăluind să echipele interesate de Ianis Hagi, în această vară, nu au fost dispuse și să-i achite salariul său.

„Rangers nu a fost capabilă să scape de Ianis Hagi pentru că îi oferă un salariu prea mare.

Reclamă

Motivul pentru care Rangers nu reușește să scape de Ianis Hagi este salariul prea mare, este simplu! Nu e vreun mare mister sau vreo enigmă în acest caz. Are o sumă pe săptămână, iar echipele interesate de el sunt dispuse să plătească, jumătate, o treime sau un sfert din salariul lui săptămânal.

Informațiile sunt că el câștigă cel puțin 25.000 de lire sterline pe săptămână la Rangers, iar Rapid, care a dorit să-l transfere, nu a acceptat să-i suporte salariul. Și acesta nu este un caz singular”, a transmis jurnalistul scoțian Hugh MacDonald, conform ibroxnews.com.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:10

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Montreux

19:40

LIVE SCORERomânia U21 – Muntenegru U21 1-0. Louis Munteanu a dat lovitura! Tricolorii lui Pancu luptă pentru calificarea EURO U21 din 2025

19:29

Sonia Ivan a decedat la vârsta de 89 de ani. A câştigat medalia de bronz cu prima echipă a României de gimnastică la Olimpiadă

19:25

Rodion Cămătaru a identificat principala problemă a naţionalei României: „Trecem printr-o criză mare!”

18:59

Povestea impresionantă a lui Alexandru Bologa, campionul paralimpic la judo: „Nu m-am născut orb! Mi-am pierdut vederea la 6 ani”

18:23

Alexandru Bologa, medalie de AUR la Jocurile Paralimpice! A făcut spectacol la para-judo, categoria J1

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 UPDATEKosovo – România LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională 3 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 4 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 5 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 6 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi
Citește și