Închide meniul

O nouă reacţie a fotbalistului pe care Lionel Messi l-a numit „prost”: „Bănuiesc că nu era pregătit pentru așa ceva! Acum ştie cum mă cheamă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 decembrie 2022, 0:00

O nouă reacţie a fotbalistului pe care Lionel Messi l-a numit „prost: „Bănuiesc că nu era pregătit pentru așa ceva! Acum ştie cum mă cheamă!

Lionel Messi a fost ]n mijlocul unui scandal la finalul partidei cu Olanda

Profimedia

O nouă reacţie a fotbalistului pe care Lionel Messi l-a numit „prost”. Wout Weghorst a admis că a avut câteva contre cu Messi în timpul partidei din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, lucru ce l-a luat prin surprindere pe starul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Weghorst a precizat că îi poartă un respect deosebit lui Lionel Messi, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni jucători din istorie.

O nouă reacţie a fotbalistului pe care Lionel Messi l-a numit „prost”

Pentru mine, toată lumea e la fel când începe meciul. Mereu lupt și am făcut-o și atunci. Am avut câteva contre cu Messi de-a lungul meciului, cred că a fost surprins de efortul meu.

Am mult respect pentru el, este unul dintre cei mai buni din istorie. Am vrut să-i arăt respect după meci, dar bănuiesc că nu era pregătit pentru așa ceva. Acum știe cum mă cheamă, ceea ce este un lucru bun pentru mine„, a spus Weghorst, conform presei din Turcia.

Lionel Messi, reacție incredibilă după Olanda – Argentina: „La ce te uiți, prostule?”

Lionel Messi a avut o reacție incredibilă la finalul meciului Olanda – Argentina, scor 2-2 (3-4 d.l.d), din sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022. Starul „pumelor” a răbufnit la adresa autorului „dublei” rivalilor, Wout Weghorst.

Reclamă

Chiar atunci când a intrat în direct pentru a oferi primele declarații, după calificarea Argentinei, Messi și-a ieșit din minți. L-a jignit pe Weghorst în momentul în care atacantul lui Beșiktaș s-a apropiat de el.

„La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Du-te, du-te acolo, prostule, du-te acolo!”, a spus Messi.

Jurnalistul Ricardo Rosety a dezvăluit că conversația aprinsă între cei doi a continuat și după finalul interviului, dar nu a escaladat.

Reclamă 4 / 0/3

Discuțiile dintre Messi cu Weghorst, din timpul jocului, au continuat pe tunelul dinspre vestiar. Cu această imagine a început interviul de la televiziune. Olandezul a vrut să se apropie de Leo, dar nu a vrut să vorbească. Kun și Lautaro au încercat să facă puțină pace”, a spus Rosety, potrivit marca.com.

După ce s-a calmat, starul lui PSG a venit cu lămuriri. L-a atacat și pe selecționerul Olandei, Van Gaal. „Nu-mi place să vorbesc înainte de jocuri. A început să provoace, să se ciocnească de noi, să ne spună lucruri și cred că așa ceva nu face parte din fotbal. Eu respect pe toată lumea, dar îmi place ca și ei să mă respecte. Cred că antrenorul lor nu a fost respectuos cu noi„, a precizat Messi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și