Închide meniul

O vedetă de la Atletico Madrid a fost victima unui jaf armat. Hoții au intrat peste el în casă. Ce a urmat

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 18:27

Reclamă
O vedetă de la Atletico Madrid a fost victima unui jaf armat. Hoții au intrat peste el în casă. Ce a urmat

O vedetă de la Atletico Madrid a fost victima unui jaf armat

Jucătorii de la Atletico Madrid / Profimedia

O vedetă de la Atletico Madrid a fost victima unui jaf armat. Hoții i-au spart casa acestuia și l-au amenințat, iar cazul este analizat de poliția spaniolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul echipei Atlético Madrid, Angel Correa, a fost victima unui jaf armat la domiciliul său din capitala Spaniei, relatează RMC Sport, potrivit news.ro.

O vedetă de la Atletico Madrid a fost victima unui jaf armat

Hoţii au luat bani şi bijuterii Nicio persoană nu a fost rănită. Potrivit Cope, jaful de la casa lui Angel Correa a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 21.00. Patru bărbaţi înarmaţi care purtau cagule au cerut toate bijuteriile şi banii disponibili.

Guardia Civil, care s-a deplasat la domiciliul argentinianului pentru a strânge toate probele, nu a raportat răniţi.

El nu este primul jucător de la Atlético Madrid care este victima unui jaf la domiciliu, Alvaro Morata şi Thomas Partey fiind şi ei victimele unor incidente similare în trecut.

Reclamă

Atacantul în vârstă de 28 de ani este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Diego Simeone. Campionul mondial din 2022 a ajuns la Atletico Madrid în anul 2015, de la San Lorenzo, în schimbul sumei de 10,5 milioane de euro.

De la sosirea în capitala Spaniei a adunat 397 de partide în care a reușit să marcheze 74 de goluri și să ofere 58 de pase decisive. În momentul de față, Angel Correa este cotat la suma de 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2022. La momentul respectiv, site-ul menționat anterior l-a evaluat la suma de 45 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Și casa lui Jack Grealish a fost atacată de hoți. A pierdut 1 milion de euro

Jack Grealish tremură pentru siguranţa familiei sale, după jaful în care a pierdut un milion de euro. Grealish a fost victima unui jaf în timp ce Manchester City învingea cu 3-1 pe terenul echipei Everton. Jucătorul a afirmat că este devastat, mai ales că la momentul producerii faptelor, în casă se aflau membri ai familiei sale.

„Nici nu pot să încep să explic cât de devastat sunt de spargerea care a avut loc la mine acasă acum câteva zile. Familia mea înseamnă totul pentru mine şi nimic nu este mai important decât să-i ştiu în siguranţă”, a afirmat jucătorul.

Potrivit The Sun, partenera sa şi alţi membri ai familiei sale erau acasă când a avut loc spargerea.

Poliţia nu a făcut nicio arestare, în ciuda utilizării unui elicopter în timpul intervenţiei.

Au fost furate bijuterii şi ceasuri în valoare estimată de un milion de lire sterline.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și