Închide meniul

Octavian Şovre, apărat după ce l-a oprit pe Erling Haaland pentru a-i cere autograf. "Am văzut arbitri plecând cu tricouri primite cadou de la jucători"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 6:29

Octavian Şovre, apărat după ce l-a oprit pe Erling Haaland pentru a-i cere autograf. "Am văzut arbitri plecând cu tricouri primite cadou de la jucători"

captură BT Sport

Moment incredibil cu Octavian Şovre şi Erling Haaland

Totuşi, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti italieni, Tancredi Palmeri, i-a luat apărarea asistentului român. Într-o discuţie avută pe Twitter cu corespondentul Asociated Press, Rob Harris, acesta a dat exemple din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am văzut etapă de etapă arbitri în zona mixtă a meciurilor din Serie A plecând cu tricouri primite cadou de la jucători. Nu-mi plac aceste lucruri, dar pot spune că acest obicei al arbitrilor este mult mai obişnuit decât ne-am gândi noi", a scris Palmeri. 

Reacţia lui Pep Guardiola după ce Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland

Pep Guardiola a aflat înainte de conferinţa de presă despre gestul făcut de Octavian Şovre, dar nu a părut deloc intrigat de ideea asistentului de a-i cere un autograf norvegianului cotat la 110 milioane de euro.

"Nu văd care e problema. Dacă e fan şi era acolo? Poate a fost pentru fiica lui. Nu am mai văzut aşa ceva, dar arbitrii au fost foarte buni", a spus Pep Guardiola, după ce liderul din Premier League s-a impus abia în prelungirile meciului în faţa echipei norvegianului.

Reclamă

Octavian Şovre, criticat după ce i-a cerut autograf lui Erling Haaland

Totuşi, lumea fotbalului a considerat nepotrivit gestul făcut de asistentul lui Ovidiu Haţegan. Asta în contextul în care brigada românului a avut parte de o primă repriză complicată, în care a luat două decizii controversate: a anulat un penalty pentru City şi a oprit o fază iminentă de gol a oaspeţilor.

"Au avut o primă repriză grea şi au luat foarte multe decizii greşite. Poţi fi un fan, însă nu poţi face asta în faţa celorlalţi jucători, pur şi simplu nu dă bine", a comentat Owen Hargreaves, fostul jucător al lui Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și