Închide meniul

OFICIAL | Alin Toșca a semnat cu Benevento și va evolua în Serie B!

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 30 ianuarie 2023, 18:01

OFICIAL | Alin Toșca a semnat cu Benevento și va evolua în Serie B!

Alin Toșca a semnat cu Benevento și va evolua în Serie B!

Alin Toșca, în tricoul lui Benevento / Twitter

Alin Toșca a semnat cu Benevento și va evolua în Serie B! Fundașul și-a reziliat contractul cu cei de la Gaziantep înainte de a semna cu italienii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toșca a jucat în Turcia în ultimii 3 ani și jumătate, după despărțirea de Real Betis.

Alin Toșca a semnat cu Benevento și va evolua în Serie B!

Românul a mai jucat pentru Benevento și în 2018, atunci când a fost împrumutat de spanioli în Italia.

„Benevento Calcio anunţă că a ajuns la o înţelegere cu fotbalistul Alin Dorinel Toşca. Sportivul român revine la Sannio după rezilierea contractului cu Gaziantep FK, formaţie de top a campionatului turc. Fundaşul, născut în 1992, va purta tricoul cu numărul 31. Clubul salută cu mare satisfacţie revenirea jucătorului şi îi urează să obţină cele mai bune rezultate la Benevento”, a fost comunicatul oficial al clubului italian.

Benevento este într-o situație foarte complicată în Serie B. După 22 de meciuri desfășurate, noua formație a lui Toșca ocupă locul 17, cu doar 23 de puncte.

Reclamă

Alin Toşca a ajutat-o pe FCSB să câştige ultimul titlu din istoria clubului, în 2015. Cu roş-albaştrii a triumfat în acel sezon şi în Cupa României şi Cupa Ligii. Toşca a devenit campion şi în Grecia, cu PAOK, alături de Răzvan Lucescu.

Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce Alin Toşca s-a retras de la echipa naţională: „În mod cert, era un jucător în planurile mele! Mi-am dorit să colaborăm şi la nivel de club!”

„Sunt mâhnit pentru că echipa națională pierde un jucător important. Îl cunosc de mult timp pe Alin, l-am apreciat totdeauna, mi-am dorit cândva chiar să colaborăm la nivel de club și au fost discuții în acest sens. Acum, în mod cert, era un jucător în planurile mele la echipa națională.

Am vorbit cu el în mai multe rânduri despre decizia pe care a luat-o și motivele ei care sunt personale, trebuie să îi respect hotărârea construită în timp. Îmi doresc foarte mult ca acest moment să producă un efect de creștere a responsabilității pentru toți jucătorii din circuitul naționalei, astfel încât ei să muncească și mai mult, să demonstreze și mai mult prin prestațiile lor la nivel de club că merită să ajungă în lotul României. Ne așteaptă patru meciuri extrem de importante în luna iunie, grupate într-un format fără precedent în ultimele decenii și care ne va solicita la maximum resursele fizice și de concentrare.

Reclamă 4 / 0/3

Îi mulțumesc lui Alin pentru perioada carierei în tricoul României și nu pot să îmi doresc pentru el decât să fie împăcat, să aibă sănătate și succes în continuarea carierei la nivel de club”, a spus Edi Iordănescu pentru frf.ro, în aprilie anul trecut, imediat după ce Alin Toșca și-a anunțat retragerea de la națională.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și