Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Am scăpat de Toni Kroos! Starul de la Real Madrid s-a retras de la naţionala Germaniei. Scrisoarea emoţionantă a mijlocaşului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 iulie 2021, 15:34

OFICIAL | Am scăpat de Toni Kroos! Starul de la Real Madrid s-a retras de la naţionala Germaniei. Scrisoarea emoţionantă a mijlocaşului

profimediaimages.ro

În vârstă de 31 de ani, Toni Kroos a strâns 106 partide la prima reprezentativă a Germaniei, pentru care a marcat 17 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am scăpat de Toni Kroos! Starul de la Real Madrid s-a retras de la naţionala Germaniei

„Am luat decizia de a renunța după acest turneu de mult timp. Îmi era clar de mult timp că nu voi fi disponibil pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Vreau să mă concentrez pe deplin pe obiectivele mele cu Real Madrid în următorii câțiva ani. În plus, de acum înainte îmi voi permite pauze care nu mai există ca jucător național de 11 ani. Și mai mult, ca soț și tată, aș vrea să fiu acolo și pentru soția mea și pentru cei trei copii.

A fost o mare onoare pentru mine să pot purta acest tricou atât de mult timp. Am făcut-o cu mândrie și pasiune. Mulțumesc tuturor fanilor și susținătorilor care m-au purtat și m-au susținut cu aplauze și urale. Și mulțumesc tuturor criticilor pentru motivația lor suplimentară. 

La sfârșit aș dori să îi mulțumesc mult lui Joachim Low. M-a făcut jucător național și campion mondial. A avut încredere în mine. De mult timp am scris o poveste de succes. A fost o onoare pentru mine. Noroc și succes lui Hansi Flick”, a transmis Kroos prin intermediul unei scrisori postate pe reţelele de socializare.

Reclamă

Kroos a cucerit cu naţionala germană Cupa Mondială din 2014. La nivel de club, el a jucat doar la trei echipe, Bayern Munchen, Bayer Leverkusen, unde a fost împrumutat, şi Real Madrid, la formaţia spaniolă evoluând din 2014.

Toni Kroos nu va juca cu România în preliminariile CM 2022

Toni Kroos nu va mai juca împotriva României, în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. România şi Germania fac parte din aceeaşi grupă.

Reclamă 4 / 0/3

România a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 0-1 de Germania, în etapa a a 2-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În retur, Mirel Rădoi îl va avea adversar pe banca nemţilor pe Hansi Flick, cel care îi va lua locul lui Joachim Low.

Hansi Flick îl va înlocui pe Joachim Low, cel care a pregătit Die Mannschaft în ultimii 15 ani. Tehnicianul de 56 de ani parafat o înţelegere valabilă până la finalul Campionatului European din 2024, care va fi găzduit chiar de Germania.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și