Închide meniul

OFICIAL| Arsenal a anunţat transferul lui Mesut Ozil în Turcia. Îngropată în datorii, Fenerbahce a cerut bani de la suporteri pentru a-i plăti salariul. Inițiativă incredibilă

Alexandru Ivan Publicat: 24 ianuarie 2021, 11:48

OFICIAL| Arsenal a anunţat transferul lui Mesut Ozil în Turcia. Îngropată în datorii, Fenerbahce a cerut bani de la suporteri pentru a-i plăti salariul. Inițiativă incredibilă

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Fenerbahce cere bani pentru transferul lui Mesut Ozil

  • Mesut Ozil a semnat cu Fenerbahce
  • Turcii au cerut ajutorul suporterilor

UPDATE: Arsenal a confirmat că Mesut Ozil a fost transferat definitiv la Fenerbahce!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul german ar urma să aibă un salariu de 3,5 milioane de euro pe sezon la Fenerbahce. Problemele financiare ale clubului au întârziat parafarea transferului, iar Fener face apel la suporteri.  

Reclamă

Fenerbahce cere ajutor financiar pentru transferul lui Mesut Ozil 

Oficialii clubului au lansat o campanie de sms-uri prin intermediul cărora fanii pot dona două lire per mesaj. Suporterii vor trimite sms-ul cu textul Mesutol, iar astfel mutarea starului german în Istanbul va fi asigurată.  

Reclamă

Mesut Ozil și-a manisfestat în multe rânduri simpatia pentru Fenerbahce. După rezilierea contractului cu Arsenal, acesta chiar s-a pozat cu fularul formației din Super Lig. În cazul în care Fener își va asigura toate fondurile necesare, mutarea lui Mesut Ozil în campionatul Turciei este iminentă. Gruparea din Istanbul are o datorie de peste 460 de milioane de lire. 

Mesut Ozil renunță la salariul uriaș de la Arsenal. 

În capitala Angliei, Mesut Ozil câștiga nu mai puțin de 18 milioane de lire sterline pe sezon. Campionul Mondial din 2014 era însă în dizgrațiile antrenorului Mikel Arteta și nici măcar nu a fost trecut pe lista de jucători înregistrați pentru acest sezon de Premier League.  

Turcii anunță că Ozil ar urma să semneze un contract cu Fenerbahce valabil până în 2024. El va câștiga 3.5 milioane de lire pe sezon la formația din Super Lig. 

Reclamă 4 / 0/3

Mesut Ozil are 32 de ani și este cotat la 5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Acesta are 92 de selecții la naționala Germaniei, pentru care a înscris 23 de goluri. Cea mai importantă performanță din cariera sa o reprezintă triumful de la Campionatul Mondial din 2014 sub comanda lui Joachim Low. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Noi scene halucinante în Turcia
Fotbal extern • 18 mart., 0:20
Noi scene halucinante în Turcia! Suporterii lui Trabzonspor s-au bătut cu jucătorii de la Fenerbahce direct pe teren!
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep
Fotbal extern • 15 ian., 17:09
Marius Șumudică a făcut scandal în Turcia! Atac dur la adresa antrenorului de la Fenerbahce: „Să facă plângere”
Marius Şumudică, în timpul meciului Gaziantep - Fenerbahce
Fotbal extern • 15 ian., 8:28
Edin Dzeko, surpriză pentru Marius Şumudică! Ce s-a întâmplat după Gaziantep – Fenerbahce 0-1