Închide meniul

Oficial | Barcelona a început curăţenia. L-a împrumutat pe Trincao în Premier League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2021, 13:06

Oficial | Barcelona a început curăţenia. L-a împrumutat pe Trincao în Premier League

Barcelona l-a împrumutat pe Francisco Trincao la Wolverhampton Wanderers

Profimediaimages

Englezii au şi opţiunea neobligatorie de a-l cumpăra pe portughez la finalul împrumutului. Trincao a ajuns la Barcelona în 2020 şi a făcut parte din lotul catalanilor în acest sezon. El a jucat 43 de meciuri, marcând trei goluri şi oferind şi două pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi e liber de contract

Contractul lui Leo Messi (34 ani) cu Barcelona a expirat pe 1 iulie 2021. Argentinianul a semnat primul contract cu catalanii în urmă cu 21 de ani.

Leo Messi, cel mai important jucător din istoria Barcelonei, este liber de contract după 7478 zile. Înţelegerea semnată de către argentinian pe 25 noiembrie 2017 a expirat pe 1 iulie.

Messi a devenit liber de contract! Superstarului argentinian i-a expirat înţelegerea cu Barcelona după 21 de ani

Reclamă

Barcelona a obţinut pentru prima oară semnătura lui Messi pe 8 ianuarie 2001. Argentinianul avea să devină unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului. În perioada petrecută pe Camp Nou, Messi a câştigat, pe lângă numeroase trofee, şase Baloane de Aur, patru Ligi ale Campionilor şi 10 titluri în La Liga.

Discuțiile dintre Joan Laporta și anturajul lui Lionel Messi s-au intensificat în ultima vreme. Potrivit informațiilor furnizate de presa din Spania, ambele părți își doresc prelungirea înțelegerii. Cu toate acestea, Messi încă nu a pus pixul pe hârtie. În acest moment, căpitanul Barcelonei este cotat de site-urile de specialitate la 80 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și