Închide meniul

OFICIAL | Barcelona transferă pe bandă rulantă. Brazilianul Emerson a semnat cu cu gruparea de pe Camp Nou! Suma plătită de catalani

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2021, 13:43

OFICIAL | Barcelona transferă pe bandă rulantă. Brazilianul Emerson a semnat cu cu gruparea de pe Camp Nou! Suma plătită de catalani

Profimediaimages

Barcelona transferă pe bandă rulantă. Emerson va juca pe Camp Nou

  • Barcelona l-a transferat pe Emerson
  • Fundaşul de 22 de ani îi costă 9 milioane de euro pe catalani

După ce i-a adus pe Sergio Aguero şi Eric Garcia, catalanii au rezolvat şi transferul fotbalistului care pe care chiar ei l-au împrumutat, în ultimele două sezoane, la Betis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona transferă pe bandă rulantă. Emerson va juca pe Camp Nou

FC Barcelona le-a comunicat celor de la Real Betis că își exercită dreptul de a-l recupera pe Emerson Royal, fotbalist care a evoluat sub formă de împrumutat, în ultimele două sezoane, la echipa andaluză. Acesta va reveni începând cu 1 iulie„, se anunţă în comunicatul oficial al Barcelonei.

Reclamă

Barcelona l-a transferat pe Emerson, cel care poate acoperi toate posturile din defensivă. Nouă milioane de euro va achita gruparea blaugrana pentru a-l repatria pe fundaşul care mai avea contract cu Betis până în 2024. Alb-verzii vor încasa şi 20% din suma unui viitor transfer, anunţă Marca.

Emerson a ajutat-o pe Betis să se claseze pe locul 6 în La Liga. A înscris 4 goluri în ultimele două sezoane şi a oferit 10 pase decisive. Numai Jordi Alba (20), Jesus Navas (16) şi Kieran Trippier (11) sunt singurii fundaşi din campionatul Spaniei care au reuşit mai multe assist-uri în aceeaşi perioadă.

Reclamă

FC Barcelona l-a achiziţionat de la Atletico Mineiro în ianuarie 2019 şi imediat l-a împrumutat la Betis Sevilla. Brazilianul este în prezent la echipa naţională, iar prezentarea lui va mai avea de aşteptat.

Sergio Aguero a fost prezentat oficial la FC Barcelona!

Sergio Aguero, prezentat oficial la FC Barcelona. Argentinianul a fost prezentat pe Camp Nou, unde a semnat contractul oficial şi a susţinut o conferinţă de presă.

Când Barca am fost contactat, nici măcar nu am ezitat. I-am spus agentului meu că să discute doar cu Barca. A fost o bucurie imensă. Eu eram interesat de ei de când aveam 14 ani.

Reclamă 4 / 0/3

I-am spus președintelui Laporta că, atunci când eram copil, mi-am spus că într-o zi mă va remarca cu siguranță. Și iată-mă! Nu mi-am imaginat, dar toți aleargă să semneze cu Barcelona”, a spus Aguero.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League