Închide meniul

OFICIAL Damjan Djokovic a semnat cu Rizespor! Toate detaliile contractului. "Dan Petrescu mă va înţelege"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 13:00

OFICIAL Damjan Djokovic a semnat cu Rizespor! Toate detaliile contractului. "Dan Petrescu mă va înţelege"

Twitter Rizespor

Damjan Djokovic a semnat cu Rizespor

Anunţul a fost făcut de site-ul oficial al clubului. Informaţiile apărute în Turcia susţin că Rizespor i-a oferit lui Damjan Djokovic un salariu de 500.000 euro pe sezon. Marius Șumudică și-a exprimat cu desăvârșire dorința de a pune mâna pe semnătura fotbalistului din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic: Dan Petrescu mă va înţelege

Şi Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu, l-a dorit pe Djokovic. Deşi ofertele erau la fel, Djokovic a ales să meargă la echipa lui Marius Şumudică. 

"Nu cred că se supăra Dan Petrescu, el știe cum merge în fotbal. Am lucrat bine cu domnul Dan Petrescu în ultimii trei ani și jumătate, dar acum începe o aventură nouă pentru mine.

La CFR, mi-am găsit o casă, m-am găsit foarte bine la Cluj, în România. O să mă întorc cu siguranță. Mă bucur pentru tot ceea ce am făcut cu colegii mei și pot să plec cu capul sus. Bineînțeles că le-am spus să îmi păstreze o medalie de campion. Țin cu echipa și sper să repete performanța", a spus Damjan Djokovic la plecarea în Turcia.

Reclamă

Damjan Djokovic a adunat 25 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon şi a ajuns la Cluj în 2017, după despărţirea de Rijeka. Alături de ardeleni, el şi-a trecut în cont trei titluri şi o Supercupă a României.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și