Închide meniul

OFICIAL | Dat afară de Hagi, Ruben de la Barrera a fost prezentat la noua echipă. A semnat cu o fostă semifinalistă din Liga Campionilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 16:23

OFICIAL | Dat afară de Hagi, Ruben de la Barrera a fost prezentat la noua echipă. A semnat cu o fostă semifinalistă din Liga Campionilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ruben de la Barrera are o nouă echipa

Deportivo La Coruna s-a despărțit în această săptămână de antrenorul Fernando Vasquez și l-a numit în funcție pe Ruben de la Barrera. Fostul tehnician de la Viitorul a susținut și prima conferință de presă la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruben de la Barrera, noul antrenor al lui Deportivo La Coruna

”Am o idee clară de joc şi vreau să o imprim echipei mele. Tipologia jucătorilor este mai importantă decât sistemul de joc. Eu, ca antrenor, trebuie să mă adaptez la calităţile lor. Le cer pasiune pentru acest club, intensitate şi agresivitate în joc. Planurile noastre sunt pe termen scurt în acest moment, pentru că vrem să obţinem rezultate rapide. Aşa se întâmplă când preiei o echipă din mers. Pentru stil de joc este destul de timp. La antrenamente vom încerca deja să ne implementăm viziuna, dar ceea ce este clar este că jucătorii trebuie să ştie la ce club se află şi să dea totul pentru aceste culori”, a spus antrenorul spaniol.

Ruben de la Barrera și-a împlinit visul

Spaniolul a crescut în orașul La Coruna și a declarat în mai multe rânduri că visul său este să o antreneze pe Deportivo. În țara natală, Barrera le-a mai antrenat pe Villaralbo, Guijuelo, Valladolid B şi Cultural Leonesa. El a mai avut și o aventură de un an în Qatar, la Al-Ahli.

Deportivo La Coruna a câștigat titlul de campioană în Spania în urmă cu 21 de ani, dar acum traversează cea mai neagră perioadă din istoria clubului.

Deportivo a retrogradat în liga a treia și a pierdut nu mai puțin de 16 jucători în vara trecută. Clubul ocupă în acest moment ultimul loc de pe podium în clasament, la cinci lungimi distanță de prima poziție.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și