Închide meniul

OFICIAL! FC Barcelona l-a prezentat pe Pierre-Emerick Aubameyang! Durata contractului şi ce clauză de reziliere i-a pus fostului star de la Arsenal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2022, 13:14

OFICIAL! FC Barcelona l-a prezentat pe Pierre-Emerick Aubameyang! Durata contractului şi ce clauză de reziliere i-a pus fostului star de la Arsenal

Aubameyang a fost prezentat la Barcelona

Twitter Arsenal

FC Barcelona a confirmat, oficial, transferul lui Pierre-Emerick Aubameyang. Atacantul a semnat un contract valabil până în 2025 şi are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, anunţă site-ul catalanilor. „Sunt aici! Forca Barca!”, a fost mesajul transmis lui Aubameyang.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre-Emerick Aubameyang a ajuns să câștige la Barcelona de 84 de ori mai puțin decât la Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang este transferul bombă reușit de Barcelona chiar în ultimele ore ale perioadei de mercato. Atacantul de 32 de ani a fost adus fără a i se achita nicio sumă de transfer lui Arsenal. Fotbalistul din Gabon a semnat din postura de jucător liber de contract.

„Tunarii” au acceptat să renunțe la Aubameyang pentru a scăpa de salariul uriaș pe care îl avea acesta. Încasa nu mai puțin de 350.000 de lire sterline (n.r. 420.000 de euro) pe săptămână. Din estimările britanicilor, s-a făcut astfel o economie de 25 de milioane de lire sterline (n.r. 30 de milioane de euro).

Citește și:

Surprinzător este că Aubameyang a acceptat propunerea primită de la gruparea de pe Camp Nou. A ales să renunțe la o sumă importantă de bani pe care o mai avea de primit de la „tunari” doar pentru a putea fi titular meci de meci. Devenise rezervă la Arsenal. Mai mult decât atât, va încasa un salariu de necrezut la Barcelona.

Reclamă

Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, catalanii s-au arătat dispuși să îi achite un salariu pe care îl primesc și jucători din Liga 1. Potrivit mundodeportivo.com, Aubameyang va primi numai 20.000 de euro pe lună. Prin urmare, fotbalistul va primi de 84 de ori mai puțin decât încasa în Premier League.

Aubameyang a înscris numai patru goluri în această ediție din campionatul Angliei. Sezonul trecut a punctat de patru ori.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pierre-Emerick Aubameyang este noul jucător al Barcelonei
  • Acesta are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 Vezi toate știrile
Citește și