Închide meniul

OFICIAL | Finala Champions League a fost mutată de la Sankt Petersburg! Nu se va disputa nici pe Wembley, aşa cum se aştepta toată lumea. Destinaţia aleasă de UEFA

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2022, 11:54

OFICIAL | Finala Champions League a fost mutată de la Sankt Petersburg! Nu se va disputa nici pe Wembley, aşa cum se aştepta toată lumea. Destinaţia aleasă de UEFA

profimediaimages

Trofeul UEFA Champions League

Comitetul executiv al UEFA a anunţat că finala Ligii Campionilor, care este programată pe 28 mai, să se joace în capitala Franţei. Decizia a luat prin surprindere pe toată lumea. Cele mai importante publicaţii de pe continent anunţaseră că, cel mai probabil, lupta pentru trofeu se va da pe Wembley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Champions League se va disputa la Paris

Stade de France este arena care va găzdui finala Champions League 2022. Chelsea este deţinătoarea trofeului.

Comitetul Executiv al UEFA a avut astăzi o ședință extraordinară în urma escaladării grave a situației de securitate din Europa. A decis să mute finala Ligii Campionilor UEFA 2021/22 de la Sankt Petersburg pe Stade de France din Saint-Denis. Meciul se va juca așa cum era programat inițial sâmbătă, 28 mai, la ora 21:00„, a transmis UEFA.

S-a decis şi ca echipele din Ucraina şi Rusia, rămase în competiţiile UEFA, să îşi dispute meciurile pe terenuri neutre.

Reclamă

UEFA dorește să-și exprime mulțumirile și aprecierea președintelui Franţei, Emmanuel Macron, pentru sprijinul personal și angajamentul său de a muta cel mai prestigios joc al cluburilor europene de fotbal în Franța, într-un moment de criză fără egal. Împreună cu guvernul francez, UEFA va sprijini pe deplin eforturile mai multor părți interesate pentru a asigura salvarea jucătorilor de fotbal și a familiilor acestora din Ucraina, care se confruntă cu suferințe umane cumplite, distrugeri și strămutare.

La ședința de astăzi, Comitetul Executiv al UEFA a decis, de asemenea, ca cluburile și echipele naționale din Rusia și Ucraina, care concurează în competițiile UEFA, să fie obligate să joace meciurile de acasă în locaţii neutre, până la o nouă notificare.

Comitetul Executiv al UEFA a decis să rămână în așteptare pentru a convoca noi reuniuni extraordinare, în mod regulat și continuu, acolo unde este necesar, pentru a reevalua situația de drept și de fapt pe măsură ce evoluează și pentru a adopta decizii suplimentare, dacă este necesar„, anunţase UEFA în cadrul aceluiaşi comunicat.

Reclamă 4 / 0/3

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Florin Cernat a început să găzduiască refugiați, după ce Rusia a atacat Ucraina

Rusia a invadat Ucraina, iar vestea a cutremurat întreaga lume. Florin Cernat, românul care a jucat 8 ani la Dinamo Kiev, a dezvăluit că a început să găzduiască mai mulți refugiați ucraineni.

Ieri dimineață, Vladimir Putin a ordonat trupelor militare rusești să invadeze Ucraina. Speriați de război, foarte mulți cetățeni ucraineni au început să părăsească țara, trecând granițele inclusiv pe jos în celelalte state.

Florin Cernat, fost internațional român care a evoluat la Dinamo Kiev, a dezvăluit că a început să găzduiască refugiați ucraineni care au fugit din calea războiului generat de Vladimir Putin.

La Galați, am cazat ucraineni de două-trei zile. Mi-au spus să le ofer cazare măcar pentru o lună. Aveam clienții noștri din Ucraina, mergeau în Grecia la mare. Dormeau la mine o noapte, apoi plecau spre Grecia. Mulți știu locația, dar am deja în hotel două familii. Să ne rugăm să înceteze. Cu rușii e greu să te pui”, a spus Florin Cernat, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și