Închide meniul

OFICIAL | Florin Niţă a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga! Prima reacţie a internaţionalului român

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2021, 16:54

Reclamă
OFICIAL | Florin Niţă a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga! Prima reacţie a internaţionalului român

ProfimediaImages

"E un pas important pentru mine și pentru familia mea. Sper că voi continua prestațiile bune. Am luat decizia de a semna după ce m-am consultat cu familia. Sunt foarte bucuros că voi rămâne la Sparta încă doi ani", a declarat Florin Niță pentru site-ul oficial al lui Sparta Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Florin Niță a jucat 20 partide în acest sezon pentru Sparta Praga, în toate competițiile. De-a lungul acestor meciuri, fostul portar de la FCSB a încasat numai 20 goluri. De asemenea, 9 dintre dispute au fost făra gol primit.

Niță este la Sparta Praga din ianuarie 2018. Cehii îl transferau atunci pentru 1,35 milioane de euro. Alături de Sparta, Niță a cucerit Cupa Cehiei în sezonul precedent.

Florin Nița, lăudat de marele Manuel Neuer

Florin Niță a fost cel mai bun om al naționalei în cele trei meciuri din calificările pentru CM 2022. Cel mai tare meci l-a făcut împotriva Germaniei, când a scos 8 șuturi ale nemților. Chiar și marele Neuer a rămas impresionat de fostul portar de la FCSB.

Reclamă
Reclamă

"Cred că trebuie să închidem meciul mai devreme. Trebuia doar să înscriem al doilea gol, poate chiar şi al treilea, pentru a avea liniște pe final. Dar trebuie să îl felicit pe omologul meu, care a rezistat foarte bine!", a spus Manuel Neuer, după România – Germania 0-1, citat de Kicker.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:58

Cum au descris americanii prima victorie obţinută de Simona Halep, după mai bine de doi ani! Reacţie fermă după succesul româncei

16:54

Cu cine va juca Simona Halep în turul 2 la Hong Kong! Câţi bani şi câte puncte şi-a asigurat pentru prima victorie după 2 ani

16:30

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong: „O bătălie! Trebuie să mă recuperez!”

16:23

Final de coşmar pentru Simona Halep, după mai bine de doi ani de aşteptare! „Simo” în sfârşit poate răsufla uşurată

16:20

Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong

16:06

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gheorghe Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 6 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”
Citește și