Închide meniul

OFICIAL | Florin Niţă a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga! Prima reacţie a internaţionalului român

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2021, 16:54

OFICIAL | Florin Niţă a semnat prelungirea contractului cu Sparta Praga! Prima reacţie a internaţionalului român

ProfimediaImages

"E un pas important pentru mine și pentru familia mea. Sper că voi continua prestațiile bune. Am luat decizia de a semna după ce m-am consultat cu familia. Sunt foarte bucuros că voi rămâne la Sparta încă doi ani", a declarat Florin Niță pentru site-ul oficial al lui Sparta Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 1.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Florin Niță a jucat 20 partide în acest sezon pentru Sparta Praga, în toate competițiile. De-a lungul acestor meciuri, fostul portar de la FCSB a încasat numai 20 goluri. De asemenea, 9 dintre dispute au fost făra gol primit.

Niță este la Sparta Praga din ianuarie 2018. Cehii îl transferau atunci pentru 1,35 milioane de euro. Alături de Sparta, Niță a cucerit Cupa Cehiei în sezonul precedent.

Florin Nița, lăudat de marele Manuel Neuer

Florin Niță a fost cel mai bun om al naționalei în cele trei meciuri din calificările pentru CM 2022. Cel mai tare meci l-a făcut împotriva Germaniei, când a scos 8 șuturi ale nemților. Chiar și marele Neuer a rămas impresionat de fostul portar de la FCSB.

Reclamă

"Cred că trebuie să închidem meciul mai devreme. Trebuia doar să înscriem al doilea gol, poate chiar şi al treilea, pentru a avea liniște pe final. Dar trebuie să îl felicit pe omologul meu, care a rezistat foarte bine!", a spus Manuel Neuer, după România – Germania 0-1, citat de Kicker.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și