Închide meniul

OFICIAL | Juan Bauza a fost prezentat la noua sa echipă! Destinaţie surprinzătoare pentru starul lui Adrian Mititelu

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2024, 19:11

Reclamă
OFICIAL | Juan Bauza a fost prezentat la noua sa echipă! Destinaţie surprinzătoare pentru starul lui Adrian Mititelu

Juan Bauza a fost prezentat la noua sa echipă

Juan Bauza / Facebook FC U Craiova 1948

Juan Bauza a semnat contractul şi a fost prezentat la noua sa echipă. Mijlocaşul ofensiv argentinian în vârstă de 28 de ani a ales să joace în Emiratele Arabe Unite, la FC Baniyas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Bauza a fost dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, dar mutarea nu s-a mai oficializat. După mai multe negocieri, „perla” lui Adrian Mititelu a acceptat să joace la arabi.

Juan Bauza a fost prezentat la noua sa echipă

Mulțumim, Juan Bauza!

Pepe Bauza va evolua pentru următorul sezon sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare definitivă la clubul FC Baniyas din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Juan Bauza a venit la FCU 1948 pe 20 mai 2021, primul an al echipei de la reveniea în prima ligă, și a devenit rapid un jucător important al clubului.

Reclamă
Reclamă 4

În cele 3 sezoane petrecute la echipă, Pepe a evoluat în 82 de partide oficiale, a marcat 16 goluri, a oferit 18 pase de gol și a creat zeci de ocazii și faze spectaculoase.

A condus echipa din postura de căpitan în 28 de partide în acești 3 ani. Mulțumim Pepe, pentru dăruirea pe care ai arătat-o pentru culori și pentru că ai demonstrat că esti un adevărat leu alb-albastru„, se arată în comunicatul lui FCU Craiova 1948.

Reclamă

Juan Bauza are în prezent o cotă de piaţă de 850.000 de euro. Sezonul trecut a înscris 7 goluri, dar nu a putut ajuta echipa din Bănie să evite retrogradarea în Liga 2.

Andrei Burcă a semnat! A venit „răsplata” după un EURO 2024 „de vis”

Andrei Burcă a semnat în Emiratele Arabe Unite şi va fi coechipier cu Juan Bauza. Fundașul român s-a despărțit recent de Al Okhdood, din Arabia Saudită, dar și-a găsit rapid un nou angajament.

Burcă a făcut un EURO „de vis” alături de echipa națională a României. Acesta a fost titular în apărarea lui Edi Iordănescu și a contribuit la calificarea tricolorilor în optimile turneului final din Germania.

Andrei Burcă s-a înțeles cu Baniyas, formație care a terminat sezonul precedent pe locul al 10-lea în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Andrei Burcă a semnat un contract valabil pe un sezon cu formația din zona Golfului, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

De notat este faptul că Burcă nu este primul român din istoria lui Baniyas. Formația a fost antrenată, în perioada 2020-2023, de Daniel Isăilă.

În momentul de față, Andrei Burcă este cotat la suma de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai fost legitimat la FCM Bacău, Aerostar, SC Bacău, FC Botoșani și CFR Cluj.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și