Închide meniul

OFICIAL | Ladislau Boloni nu mai e antrenorul lui Antwerp. "Am decis să nu îi mai prelungim contractul"

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 14:45

OFICIAL | Ladislau Boloni nu mai e antrenorul lui Antwerp. "Am decis să nu îi mai prelungim contractul"

MMA / MMA2 via hepta

Ladislau Boloni nu mai e antrenorul lui Antwerp. Ce scrie presa din Belgia

  • Boloni pleacă de la Antwerp
  • Anunțul jurnaliștilor belgieni
  • Boloni, interviu de excepție în Marca despre finala din 1986

UPDATE 17:45 – Este oficial. Boloni nu o va mai antrena pe Antwerp. Conducătorii clubului au decis să se despartă de tehnicianul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am decis să nu prelungim contractul lui Laszlo Boloni. Ne dorim să îi urăm succes pe viitor și să îi mulțumim pentru cele trei sezoane în care ne-a fost antrenor!", se anunță pe site-ul clubului.

Reclamă

”Editorii noștri au confirmat dintr-o sursă bună. Nimeni (n.r de la club) nu a vrut să confirme informația”, au scris cei de la Gazet van Antwerpen.

Ladislau Boloni, interviu în Marca despre finala din 1986

Ladislau Boloni a oferit un amplu interviu celor de la Marca. Fostul mare jucător al Stelei le-a spus spaniolilor cum a bătut-o pe Barcelona, în finala de vis de la Sevilla.

Reclamă

”Dumnezeul fotbalului a fost alături de portarul nostru. Duckadam a fost inspirat prin pararea a patru penalty-uri. Am avut un moment delicat pentru că eu am ratat un penalty … Dar pot spune, în apărarea mea, că până în acel moment contribuția mea a fost importantă”, a spus Bolo pentru Marca.

Boloni, despre finala din 1986: ”Cel mai important joc din cariera mea”

Boloni e convins că acea finală a fost cel mai important joc din cariera sa. Boloni a mai avut un meci memorabil. Este vorba de partida din 1983 cu Italia, care era atunci Campioană Mondială, și în care a marcat unicul gol al partidei.

"Este cel mai important joc din cariera mea de jucător. A fost o provocare grozavă. Am contracarat Barcelona cu forța noastră, nu au reușit să-și impună jocul. Jocul nu a fost foarte atractiv, dar tactic a fost bine. Am reușit să rezistăm și, deja, în prelungiri, cu 0-0, ambele echipe s-au gândit la penalty-uri. Pentru noi, sosirea cu acel rezultat, de la Sevilla și împotriva Barcelonei era deja o mare victorie”, a mai spus Boloni.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. 
Ligue 1 • 21 mart., 14:17
Ce salariu are Ladislau Boloni la Metz. Românul, în top 10 cei mai bine plătiți antrenori din Ligue 1
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest
Liga 2 • 21 mart., 13:55
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest! Anunţul oficial
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 17:10
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1
Liga 1 • 13 mart., 23:15
Ladislau Boloni, aşteptat la o echipă din playoff: „Vorbesc cu el din două în două săptămâni! Ar fi o lovitură mare”