Închide meniul

OFICIAL | Liverpool a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Premier League. A plătit clauza de reziliere de 42 de milioane de euro!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2021, 15:51

OFICIAL | Liverpool a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Premier League. A plătit clauza de reziliere de 42 de milioane de euro!

Profimediaimages

Liverpool a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Premier League

Gruparea de pe Anfield a plătit clauza de reziliere de 42 de milioane de euro, iar francezul va veni sub comanda lui Jurgen Klopp după 1 iulie. Konate a făcut deja vizita medicală şi a semnat contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Premier League. Ibrahima Konate a semnat cu echipa lui Jurgen Klopp

Sunt foarte fericit că mă alătur unui club masiv cum este Liverpool. Este un moment interesant pentru mine şi familia mea, abia aştept să mă întâlnesc cu noii coechipieri şi să încep acest capitol din viaţa mea.

În acest moment mă concentrez pe EURO U21, dar după aceată competiţie mă voi alătura uneia dintre cele mai bune echipe din lume. Am o senzaţie extraordinară.

Am muncit foarte mulţi ani pentru a ajunge în acest punct. Vreau să le mulţumesc tuturor celor de la Leipzig, oamenilor cu care am lucrat acolo şi fanilor. Sprijinul lor m-a ajutat să devin nu numai un jucător mai bun, ci şi un om mai bun. Voi fi mereu recunoscător pentru asta„, a declarat Ibrahima Konate pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

Reclamă

Fundaşul francez a jucat în ultimele patru sezoane în Bundesliga. A adunat 95 de prezenţe în tricoul lui Leipzig şi a marcat patru goluri. Are 12 selecţii pentru Franţa U21 şi are o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Liverpool a anunţat primul transfer după ce s-a calificat, in extremis, în grupele UEFA Champions League. „Cormoranii” s-au clasat in extremis pe locul patru în Premier League după ce a beneficiat de jocul rezultatelor din ultima etapă. Konate se va lupta cu Virgil van Dijk, Joe Gomez şi Joel Matip pentru postul de titular. Toţi trei au suferit accidentări de lungă durată în această ediţie de campionat şi sunt aşteptaţi să revină.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și