Închide meniul

OFICIAL | Liverpool l-a vândut pe Xherdan Shaqiri în Ligue 1! Ce sumă au încasat englezii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 19:34

OFICIAL | Liverpool l-a vândut pe Xherdan Shaqiri în Ligue 1! Ce sumă au încasat englezii

Shaqiri a fost vândut de Liverpool

Profimedia

Pe lângă suma de transfer, Liverpool mai poate încasa încă 5 milioane de euro din bonusuri. Jucătorul elvețian a trecut deja testele medicale și a semnat cu Lyon până în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xherdan Shaqiri, vând de Liverpool la Olympique Lyon

Shaqiri pleacă de la Liverpool după ce a cucerit Premier League, Liga Campionilor, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Europei. Elvețianul a marcat opt ​​goluri în cele 63 de apariții ale sale sub comanda lui Jurgen Klopp.

Cine este Xherdan Shaqiri

Shaqiri s-a alăturat lui Liverpool de la Stoke City în vara anului 2018 și a devenit rapid unul dintre favoriții fanilor de pe Anfield.

Jucând într-o varietate de poziții de atac, Shaqiri a bifat 30 de apariții în primul său sezon la Liverpool, când echipa lui Klopp s-a luptat cu Manchester City pentru titlul de Premier League, pierzând la o diferență de doar un punct.

Reclamă

Shaqiri a fost titular pentru Liverpool în victoria istorică cu Barcelona, scor 4-0 pe Anfield, în semifinala ligii Campionilor 2019, fiind pasator decisiv la cel de-al treilea gol al cormoranilor din acea seară.

Accidentările l-a măcinat pe Shaqiri în sezonul 2019-20, deși a fost implicat în ambele meciuri de la Campionatul Mondial al Cluburilor, pe care Liverpool l-a câștigat în premieră.

De asemenea, Shaqiri făcut parte din echipa lui Liverpool care a încheiat cu emfază așteptarea de 30 de ani a pentru titlu, terminând campionatul cu 99 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Shaqiri a înregistrat 22 de apariții în ceea ce avea să dovedească ultimul său sezon pe Anfield. Ultimul său gol pentru Liverpool a venit într-un meci cu Lincoln City, din lovitură liberă.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și