Închide meniul

OFICIAL! Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev! Prima reacţie a tehnicianului român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 12:00

OFICIAL! Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev! Prima reacţie a tehnicianului român

Abaca Press / AA via Hepta

Mircea Lucescu

UPDATE 15:15: Mircea Lucescu a semnat pe 3 ani cu Dinamo Kiev. „Îmi era dor de Ucraina. Am vrut să revin aici, să am iar rezultate bune. Sunt foarte fericit că vin la un club de tradiție, cu jucători talentați. Cred că cei de aici vor fi mulțumiți de munca mea și voi avea rezultate. Le mulțumesc președintelui și fanilor pentru încredere”, a spus Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

  

UPDATE 13:00: Presa din Ucraina anunţă că Mircea Lucescu este noul antrenor al celor de la Dinamo Kiev. "Există un acord total", spun jurnaliştii din Ucraina. Lucescu va avea un salariu de 3 milioane de euro. 

UPDATE 12:00: Mircea Lucescu a plecat cu un avion privat în Ucraina pentru a negocia preluarea celor de la Dinamo Kiev, scrie gsp.ro

Fanii celor de la Dinamo Kiev au anunţat mutarea şoc pe o pagină de Facebook. 

Reclamă

"Nu am furnizat aceste informații până acum, deoarece este greu de crezut, dar deja din mai multe surse confidențiale susţin că, cel mai probabil, noul antrenor al lui Dynamo Kiev este Mircea Lucescu. Cred că toţi sunt morţi acolo", se scrie pe pagina de Facebook a celor de la Druzi Dynamo, una a comunităţii fanilor echipei din Kiev.

Mircea Lucescu a făcut istorie pe banca celor de la Şahtior

Mircea Lucescu a făcut istorie pe banca celor de la Şahtior, în cei 12 ani pe care i-a petrecut pe banca "minerilor". A câștigat de 8 ori campionatul, de 6 ori Cupa Ucrainei și de 7 ori Supercupa.

De asemenea, a cucerit Cupă UEFA, iar participările în Liga Campionilor i-au permis să adune peste 100 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și