Închide meniul

OFICIAL | Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG! Anunţul momentului în fotbalul mondial. Prima reacţie a starului brazilian

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2021, 12:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

OFICIAL | Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG! Anunţul momentului în fotbalul mondial. Prima reacţie a starului brazilian

profimediaimages.ro

Neymar a luat decizia finală în privinţa viitorului său

  • Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG
  • Prima reacţie a starului brazilian

Update: E oficial. Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG. Superstarul brazilian va evolua pe "Parc des Princes" până în 2025. Anunţul a fost făcut de francezi prin intermediul unui comunicat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt fericit să continui aventura la PSG. Sunt foarte fericit la Paris şi mândru  să fac parte din această echipă şi să lucrez cu aceşti jucători, să fiu pregătit de un antrenor minunat şi să fac parte din istoria acestui club.

Acestea sunt lucrurile care m-au făcut să cred în proiect. Am crescut aici şi ca jucător, dar şi ca om. Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului şi sper să câştig cât mai multe trofee", a fost prima reacţie a lui Neymar, potrivit site-ului oficial al lui PSG.

Ştirea iniţială

Reclamă

Vedeta campioanei Franţei va semna prelungirea înţelegerii cu francezii şi va mai rămâne la Paris până în 2026, punând astfel capăt speculaţiilor potrivit căreia s-ar întoarce la Barcelona, anunţă L'Equipe. Decizia nu a fost uşoară, mai ales după perioada dificilă prin care trece PSG, însă şeicii au făcut tot posibilul pentru a îl convinge.

Neymar e decis să rămână pe "Parc des Princes", unde îl aşteaptă pe Leo Messi, iar noul contract ar urma să fie anunţat astăzi. Brazilianul este cel mai scump jucător al planetei. El a ajuns de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro, în urmă cu patru ani.

Neymar, cifre impresionante în tricoul lui PSG

Cotat la 110 milioane pe site-urile de specialitate, brazilianul are cifre impresionante la PSG. El a jucat în peste 110 meciuri până acum, în toate competiţiile. A marcat 85 de goluri şi a oferit peste 50 de pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

În Champions League, Neymar nu şi-a îndeplit marele vis cu PSG. După ce a pierdut finala anul trecut în faţa lui Bayern, brazilianul şi coechipierii săi au fost eliminaţi de Manchester City din semifinalele UCL.

PSG tremură în Franța! Neymar și Mbappe riscă să rateze și titlul, după eliminarea din Champions League

Lille s-a impus cu 3-0 la Lens și e lider în Ligue 1, cu două etape rămase de jucat. Burak Yilmaz a reușit o bijuterie de gol.

După victoria cu Lens, Lille s-a distanțat la patru puncte în fruntea ierarhiei din Ligue 1, cu două etape rămase de jucat. PSG este obligată să câștige ca să mai rămână în cursa pentru coroană.

Ar fi a doua oară în istoria recentă a lui PSG când parizienii ratează titlul. Din 2011 și până în prezent, echipa de pe Parc de Prince a terminat pe locul secund doar în 2017, când AS Monaco i-a suflat coroana.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOAl Ain – Al Hilal se joacă ACUM în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 18:42 FotoCum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită 18:35 LIVE TEXTCorvinul – FC Voluntari se joacă ACUM! Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României 18:31 „Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni 18:26 Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024 18:14 Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică” 17:50 Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem” 17:20 Bernadette Szocs s-a calificat în optimi, la Cupa Mondială Macao 2024 de tenis de masă, live în AntenaPLAY 17:16 „Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii 17:15 Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 17:15
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..”
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona - PSG 1-4!
Liga Campionilor • 13:05
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Liga Campionilor • 11:12
FOTO
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei
Liga Campionilor • 10:06
Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei
Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj
Liga Campionilor • 9:30
„În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona!