Închide meniul

OFICIAL | Nicolae Stanciu a semnat cu Damac din cantonamentul României! Se va lupta cu Ronaldo şi Neymar în Arabia Saudită

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2023, 8:30

Reclamă
OFICIAL | Nicolae Stanciu a semnat cu Damac din cantonamentul României! Se va lupta cu Ronaldo şi Neymar în Arabia Saudită

Nicolae Stanciu a semnat cu Damac din cantonamentul României!

Nicolae Stanciu, într-un interviu pentru Antena Sport

Nicolae Stanciu a semnat cu Damac din cantonamentul naţionalei României. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a fost transferat oficial de echipa antrenată de Cosmin Contra şi se va lupta în Arabia Saudită cu Cristiano Ronaldo, Neymar şi Karim Benzema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Stanciu pleacă din China şi va juca la Damac. Oficialii clubului saudit au anunţat transferul pe reţelele sociale. I-au făcut o prezentare spectaculoasă internaţionalului român, pe care l-au tentat cu un contract de „şeic”.

Nicolae Stanciu a semnat cu Damac din cantonamentul României!

În clipul de prezentare la Damac apar mai multe goluri înscrise de Stanciu în carieră, inclusiv din perioada în care îmbrăca tricoul echipei lui Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru că perioada de mercato se încheia, Stanciu nu a mai putut aştepta să semneze după România – Kosovo, care este transmis în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Noua echipă a lui Nicuşor Stanciu nu a avut startul de campionat pe care şi-l dorea şi este fără victorie în primele 5 etape.

Potrivit fanatik.ro, Nicolae Stanciu va avea un salariu de 2 milioane de dolari la Damac, echipă care se află pe locul 16 în Arabia Saudită. Pe lângă cele 2 milioane, Stanciu va avea şi bonusuri de performanţă.

Anamaria Prodan, agentul mijlocaşului român, a anunţat că cei de la Damac vor plăti 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Stanciu de la Wuhan Three Towns.

Reclamă

Am tot vorbit cu Nicolae Stanciu în ultima perioadă. Mi-a spus că vrea să vină mai aproape de casă, să fie cât mai aproape de familie. Acesta este principalul motiv pentru care s-a transferat la Damac.

Am spus-o, mă repet. Nicolae Stanciu este cel mai bun jucător de fotbal al României în acest moment”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sursei menţionate mai sus.

În Arabia Saudită, Nicolae Stanciu se va duela cu mai mulţi români precum Ciprian Tătăruşanu, Florin Tănase, Andrei Burcă sau Alin Toşca, dar şi cu mai mulţi jucători de talie mondială precum Cristiano Ronaldo, Neymar, Karim Benzema, Sadio Mane sau Roberto Firmino.

Nicolae Stanciu, pregătit pentru „dubla” României

Nicolae Stanciu este în prezent în cantonamentul naţionalei şi vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo.

Sunt destul de optimist. Rezultatele de până acum mă fac să fiu aşa. Ştiu ce putem face ca grup, ca echipă.

Aşteptăm aceste două meciuri cu încredere şi suntem foarte motivaţi să le câştigăm pentru că toţi suntem conştienţi că sunt meciurile decisive. Dacă reuşim să trecem peste ele şi să luăm 6 puncte vom face un pas mare spre îndeplinirea obiectivului.

Suntem în grafic. Cred eu că puteam fi şi mai bine. Aici mă refer la meciul din Kosovo, dar având în vedere condiţiile în care s-a jucat acea partidă zic eu că suntem ok.

Grupul (n.r.: îi dă încredere), este unul foarte puternic, unit. Avem jucători cu foarte multă calitate, toţi avem o anumită experienţă la nivel internaţional, chiar şi cei mai tineri. Atmosfera de aici este una foarte-foarte bună şi asta mă face să cred că am progresat de la acţiune la acţiune şi putem să progresăm încă foarte-foarte mult.

Suntem neînvinşi, ne dorim să rămânem la fel şi să luăm 6 puncte în această dublă cu Israel şi Kosovo. Dacă vom câştiga aceste meciuri vom fi în mare proporţie calificaţi pentru Euro”, a declarat Nicolae Stanciu pentru FRF TV.

Nicolae Stanciu are o cotă de piaţă de 5.5 milioane de euro. A mai jucat în carieră pentru FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli şi Slavia Praga.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:44

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

15:36

Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia LIVE TEXT (22:00)! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

15:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia

15:15

VIDEODenis Drăguș a fost prezentat oficial de Trabzonspor! Turcii i-au pregătit un video de senzație românului!

14:50

Real Madrid a rămas fără căpitan! Nacho Fernandez s-a despărţit, după 23 de ani, de „galactici”. Mesaj de adio impresionant

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și