Închide meniul

OFICIAL | Paul Pogba pleacă de la Manchester United! Juventus, favorită să obţină semnătura superstarului francez

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2022, 14:39

OFICIAL | Paul Pogba pleacă de la Manchester United! Juventus, favorită să obţină semnătura superstarului francez

Paul Pogba pleacă de la Manchester United

Paul Pogba, în timpul unui meci pentru Manchester United / Profimedia

  • Paul Pogba pleacă de la Manchester United
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Paul Pogba pleacă de la Manchester United! Anunţul oficial a fost făcut de gruparea de pe Old Trafford. „Diavolii roşii” îl vor pierde gratis pe mijlocaşul pentru care au plătit 105 milioane de euro în 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba va părăsi Manchester United după 6 ani. Mijlocaşul francez a evoluat în 233 de meciuri pentru gruparea de pe Old Trafford, reuşind să marcheze 58 de goluri şi să ofere 74 de pase decisive.

Paul Pogba pleacă de la Manchester United

„Odată un roşu, mereu un roşu! Mulţumim pentru serviciile tale, Paul Pogba!”, este anunţul oficial făcut de United.

Reclamă

Europa League, în sezonul 2016-2017, şi Cupa Ligii, în 2017, sunt singurele trofee câştigate de Paul Pogba la Manchester United.

Reclamă

Pogba câștigă aproape 300.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester United. A fost vehiculat şi un transfer al francezului la Manchester City, care îşi permite să îi ofere un salariu mai mare decât câştigă în prezent. Acesta ar fi refuzat oferta „cetăţenilor” din cauza rivalității cu United.

Juventus este marea favorită pentru semnătura campionului mondial. Cotat la 55 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Paul Pogba a mai evoluat la „Bătrâna Doamnă” în perioada 2012-2016, reușind să marcheze 34 de goluri în 178 de meciuri.

Internaționalul francez a cucerit 8 trofee alături de „bianconeri”, printre care se numără 4 titluri în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Gazzetta dello Sport, anunţ despre viitorul lui Paul Pogba

Paul Pogba va reveni la Juventus în această vară, după despărțirea de Manchester United. Anunțul răsunător a fost făcut de Gazzetta dello Sport. Potrivit jurnaliștilor italieni, starul francez a acceptat oferta „bianconerilor”.

Pogba este pregătit să revină la Juventus după 6 ani. Contractul campionului mondial cu Manchester United va expira în această vară, iar presa din Peninsulă anunță că mijlocașul de 29 de ani se va întoarce la formația torineză.

„Pogba – Juve: E gata!”, a titrat celebra publicație Gazzetta dello Sport.

Potrivit sursei citate, Pogba va semna un contract valabil pe 3 sezoane cu Juve, urmând să câștige 7,5 milioane de euro pe sezon. Cu tot cu bonusuri de performanță, salariul anual al internaționalului francez poate ajunge la 10 milioane de euro.

„Inima câștigă întotdeauna”, a scris gazzeta.it, făcând referire la faptul că Pogba a ales să revină la Juventus, deși se afla și în vizorul lui PSG și Manchester City, ale căror oferte erau considerate mult mai atrăgătoare.

Vedetele lui Manchester United, decizie categorică după sezonul de coşmar

Manchester United se află pe locul 6 în Premier League, după ce a înregistrat 11 eşecuri, 10 remize şi 16 victorii. Gruparea de pe Old Trafford a suferit mai multe umilinţe, iar jucătorii, ruşinaţi din cauza prestaţiilor, au au decis ca festivitatea de premiere să nu aibă loc, potrivit Daily Mail.

Cu doar 58 de puncte, Manchester United a obţinut cele mai puține puncte de când a apărut Premier League, cu 30 de ani în urmă!

Reclamă

Cel mai probabil, Cristiano Ronaldo ar fi fost desemnat jucătorul sezonului. Superstarul portughez este golgheterul echipei, cu 18 reuşite în Premier League şi 6 în UEFA Champions League. În viitorul sezon, Erik ten Hag îşi pune toate speranţele în marele fobalist.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru "Regele" Gică Hagi
Fotbal • 3 mart., 15:11
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru „Regele” Gică Hagi! Ilie Dumitrescu a fixat prețul: „Oho… era rar!”