Închide meniul
VIDEO

OFICIAL | PSG a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Achraf Hakimi a semnat cu gigantul din Ligue 1: „Noul diamant din Paris”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2021, 19:42

OFICIAL | PSG a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Achraf Hakimi a semnat cu gigantul din Ligue 1: „Noul diamant din Paris

Achraf Hakimi a semnat cu PSG

Profimediaimages

Fundaşul de 22 de ani a ajuns la un acord cu gruparea din Ligue 1 şi pleacă de la Inter după numai un sezon. Hakimi a semnat cu PSG un contract valabil până în 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Achraf Hakimi a semnat cu gigantul din Ligue 1

„Noul diamant din Paris”, au scris francezii la videoclipul inedit de prezentare.

Jucătorul din Maroc se alătură starurilor din capitala Franţei, iar Inter va încasa o sumă uriaşă. Chiar dacă au cerut iniţial 80 de milioane de euro, au acceptat ultima propunere venită de la PSG.

Campionii Italiei vor primi 70 de milioane de euro în schimbul jucătorului pe care l-au cumpărat cu 40 de milioane de euro de la Real Madrid.

Reclamă

Hakimi a făcut spectacol la sezonul de debut în Serie A. În 37 de apariţii a înscris 7 goluri şi a oferit 10 pase decisive. Jucătorul care a fost dorit cu insistenţă şi de Chelsea are o cotă de piaţă de 60 de milioane de euro.

Citește și:

Şi Sergio Ramos va semna cu PSG! A fost prezentat ca un rege la PSG, pe prima pagină din L`Equipe: „Un monument la Paris”

Sergio Ramos va semna azi cu PSG. Fostul fundaş al lui Real Madrid a fost prezentat ca un rege de celebrul L`Equipe: „Un monument la Paris”, au titrat francezii, pe prima pagină.

Nasser Al-Khelaifi, şeicul lui PSG, nu s-a uitat la bani şi i-a făcut lui Ramos o ofertă ideală: contract pe două sezoane şi o remuneraţie pe măsură, anunţă presa internaţională.

Reclamă 4 / 0/3

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit fundaşul în cei 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și