Închide meniul

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 14:36

Reclamă
OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK!

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

OFICIAL | Răzvan Lucescu a făcut o afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Tehnicianul campioanei are un nou motiv de bucurie, având în vedere că echipa sa și-a umplut conturile!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a dat o lovitură uriașă la puțin timp după debutul în noul sezon de SuperLiga Greciei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK!

Echipa lui Răzvan Lucescu l-a vândut pe Konstantinos Koulierakis în Bundesliga, la Wolfsburg, în schimbul a 11,75 milioane de euro. Suma este una, cu adevărat, uriașă, pentru campioana Greciei.

Echipa din Germania a anunțat deja transferul grecului, prin intermediul site-ului oficial:

„VfL Wolfsburg aconfirmat a șasea semnătură din această vară, fundașul central în vârstă de 20 de ani, Konstantinos Koulierakis, de la PAOK Salonic, din Grecia.

Reclamă
Reclamă

Ca parte a contractului, s-a convenit ca transferul să fie finalizat după play-off-ul Europa League, unde PAOK se confruntă cu echipa irlandeză Shamrock Rovers pe 22 și 29 august”, au notat oficialii clubului.

Pe lângă suma de transfer, PAOK și-a păstrat și un procent dintr-un viitor transfer al jucătorului.

În vârstă de 20 de ani, Konstantinos Koulierakis este un produs al academiei lui PAOK. Acesta este cotat, în momentul de față, la suma de 8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Răzvan Lucescu a tras un semnal de alarmă după PAOK – Panserraikos 3-2

Răzvan Lucescu a tras un semnal de alarmă după PAOK – Panserraikos 3-2: Antrenorul echipei din Salonic nu s-a ferit de cuvinte, după prima partidă din campionat.

PAOK a învins-o pe Panserraikos după un meci plin de spectacol. A fost primul duel pentru Răzvan Lucescu, în noul sezon din Grecia. SuperLiga Greciei se vede LIVE în AntenaPLAY.

După meci, Răzvan Lucescu a ținut să menționeze faptul că jucătorii săi au fost „epuizați psihic” după „dubla” cu Malmo, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Campioana Greciei a fost eliminată din preliminariile Ligii, după 2-2 și 3-4.

„Nu trebuie să uităm ce s-a întâmplat cu Malmö. Nu este ușor psihic pentru jucători. Am jucat 120 de minute, așa că fizic situația noastră nu este ideală. Există o strategie în Grecia conform căreia listele nu pot fi pregătite. Trebuie să ne adaptăm. Acum apar fețe noi și trebuie să înțeleagă filosofia noastră, ceea ce este important.

Să nu uităm nici că eram epuizați psihic, mulți visau să meargă în etapa următoare a Ligii Campionilor sau chiar în etapa finală. M-am referit la eliminarea noastră de către Benfica în 2018, când ne-am chinuit să câștigăm următoarele două meciuri la Toumba. Este un punct în care trebuie să ne împingem, este important să câștigăm”, a spus Răzvan Lucescu, citat de sport24.gr.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

13:54

FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și