Închide meniul

OFICIAL | Serie A se va relua peste exact o lună. Se va juca la foc automat în Italia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2020, 16:11

OFICIAL | Serie A se va relua peste exact o lună. Se va juca la foc automat în Italia

Profimediaimages

Serie A se va relua la mijlocul lunii viitoare

Protocolul medical a fost acceptat de toate părțile implicate, iar echipele au dreptul să programeze antrenamente colective încă de luni, 18 mai. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serie A se reia pe 13 iunie

Conducătorii fotbalului italian și-au luat toate măsurile. Dacă vreun jucător sau membru al staffului va fi testat pozitiv cu coronavirus, atunci toată echipa în cauză va intra în carantină timp de 15 zile.

Campioana din Serie A trebuie să se decidă până pe 2 august pentru a nu se încurca startul noului sezon din Champions League și Europa League. Mai sunt 12 etape rămase, plus alte patru restanțe: Inter-Sampdoria, Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari și Turin-Parma. Acestor meciuri li se adaugă semifinalele și finala din Cupa Italiei.

Serie A nu copiază modelul din Ligue 1. Campionatul Franței nu s-a mai reluat și PSG a primit deja titlul. Fost jucător la Barcelona și AC Milan, Maxi Lopez anunțase că va fi un scandal imens dacă Juventus primește titlul fără a se disputa etapele rămase.

"Dacă în Italia se va urma modelul din Franța, atunci ar apărea un război mondial. Aici lucrurile sunt diferite. Președintele lui Lazio, Claudio Lotito, are un rol important la Federația de Fotbal. Pentru el era posibil să se joace și în urmă cu o lună. Deciziile trebuie să fie luate de o entitate mai importantă, precum UEFA sau FIFA", a declarat Maxi Lopez pentru TyC Sports.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și