Închide meniul

OFICIAL | Tudor Băluţă a fost împrumutat de Brighton la Dinamo Kiev! Va juca împotriva lui Ronaldo şi a lui Messi. Mircea Lucescu poate răsufla uşurat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2020, 20:55

OFICIAL | Tudor Băluţă a fost împrumutat de Brighton la Dinamo Kiev! Va juca împotriva lui Ronaldo şi a lui Messi. Mircea Lucescu poate răsufla uşurat

Profimediaimages

Tudor Băluţă poate rămâne la Dinamo Kiev

UPDATE 23:50: Este oficial. Tudor Băluţă a fost împrumutat la Dinamo Kiev şi va fi antrenat de Mircea Lucescu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Băluță este jucătorul lui Dinamo Kiev. Clubul nostru a semnat un contract cu el. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, ale cărui drepturi aparțin clubului Brighton, din Premier League, va juca pentru echipa noastră sub formă de împrumut”, este anunţul făcut pe contul de Twitter al lui Dinamo Kiev.

Băluţă trebuie să se lupte acum pentru un post de titular. Va juca în grupele Champions League, acolo unde se poate duela cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Dinamo Kiev le va avea adversare pe Barcelona, Juventus şi Ferencvaros!

Tudor Băluţă a riscat să nu mai ajungă la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a avut toate motivele să îşi pună mâinile în cap, mai ales că mutarea a fost anunţată pe site-ul oficial şi a fost ştearsă la scurt timp după aceea.

Reclamă

Igor Surkis a intervenit în timpul negocierilor şi a transmis un mesaj tranşant. Dacă agenţii lui Băluţă nu renunţau la pretenţiile exagerate, internaţionalul român rămânea la Brighton. 

"Transferul lui Băluţă este întârziat sau este în pericol să pice din cauza comisionului agenţilor. Preşedintele lui Dinamo consideră că se cer prea mulţi bani şi refuză să plătească o astfel de sumă. Într-o situaţie similară a fost şi atacantul Lincoln de la Flamengo. Totuşi, acesta se pare că va veni în luna ianuarie", a anunţat jurnalistul ucrainean Igor Burbas pentru sport.ua.

Tudor Băluţă era deja înţeles cu oficialii clubului. Jucătorul de 21 de ani a fost în cele din urmă împrumutat pentru un an de la Brighton, iar Dinamo Kiev va avea opţiune de transfer definitiv. Românul are o cotă de piaţă de 3.6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și