Închide meniul

Ole Gunnar Solskjaer și-a turnat cenușă în cap după Manchester United – Manchester City 0-2: ”Suntem departe de echipele mari!” Anunț clar despre viitorul său pe Old Trafford

Dragoș Vasile Publicat: 6 noiembrie 2021, 18:11

Ole Gunnar Solskjaer și-a turnat cenușă în cap după Manchester United – Manchester City 0-2: ”Suntem departe de echipele mari!” Anunț clar despre viitorul său pe Old Trafford

Ole Gunnar Solskjaer și-a pus vestiarul în cap

Profimedia

  • Ole Gunnar Solskjaer și-a turnat cenușă în cap după Manchester United – Manchester City 0-2
  • Anunț clar despre viitorul său pe Old Trafford

Ole Gunnar Solskjaer și-a turnat cenușă în cap după Manchester United – Manchester City 0-2

După rușinea cu Liverpool, scor 1-5, Manchester United a fost umilită în derby-ul cu Manchester City, scor 0-2. Gruparea de pe Old Trafford a avut o posesie de doar 32% și un singur șut pe spațiul porții în 90 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, Ole Gunnar Solskjaer și-a turnat cenușă în cap și a vorbit despre viitorul său. ”Am început jocul foarte rău. Știam că va fi un meci dificil. De Gea ne-a ținut în meci. Nu trebuia să încasăm primul gol. Au jucat bine și nu îți dau șanse să ai ocazii. Nu reușim să ajungem în fața porții. Nu luăm decizii corecte. Vrei să joci ca într-un derby, dar după al doilea gol a fost mult mai mult.

În acest moment, suntem departe de echipele mari. Trebuie să ne revenim și să arătăm cum ne dorim. Așteptările sunt mari. Am mai trecut prin această perioadă. E dificil. Nu putem să jucăm așa. Am o relație bună cu clubul, vreau ce este mai bun pentru el”, a declarat Ole Gunnar Solskjaer la finalul derby-ului, potrivit Sky Sports.

Reclamă
Citește și:

Cristiano Ronaldo şi-a decis viitorul

Cristiano Ronaldo scrie istorie în tricoul lui Manchester United. Starul portughez îi menţine pe ”diavoli” în lupta pentru fazele superioare ale Ligii Campionilor prin reuşitele sale. Chiar dacă a ajuns la 36 de ani, CR7 nici nu se gândeşte la retragere. Ştie însă la cele chipă îşi va termina cariera şi unde se va stabili după ce o termină cu fotbalul.

Cristiano Ronaldo vrea să se stabilească la Manchester, după ce va renunța la fotbal. Jurnaliştii britanici au fost cei care l-au dat de gol pe starul celor de la Manchester United. ”Cristiano a umblat prin toată lumea, dar întotdeauna Anglia a avut un loc aparte în inima sa. Iubește această parte din Marea Britanie și caută deja un loc permanent, care să se transforme în casa sa”, anunţă cei de la thesun.co.uk.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente dramatice la meciul West Ham - Fulham!
Premier League • 14 apr., 19:00
Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa!
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 14 apr., 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City