Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruţan, assist de vis în Galatasaray – Fenerbahce. Adversarii nu au înţeles nimic

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 18:32

Olimpiu Moruţan, assist de vis în Galatasaray – Fenerbahce. Adversarii nu au înţeles nimic

Olimpiu Moruţan, în pericol la Galatasaray

Profimediaimages

În minutul 16, Moruţan a primit un balon pe contraatac şi l-a găsit perfect pe Akturkoglu, după o pasă printre trei adversari. Acesta a înscris cu un şut plasat şi a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cotat la 5 milioane de euro a ajuns astfel la două pase decisive de la venirea la Galatasaray. De altfel, el a marcat şi trei goluri pentru echipa lui Fatih Terim.

Intră aici pentru a vedea assist-ul lui Olimpiu Moruţan!

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, primiţi ca nişte zei la stadion de fanii Galatei

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău sunt titulari în marele derby al Turciei, dintre Galatasaray şi Fenerbahce. Fanii Galatei a creat o atmosferă incendiară în momentul în care autocarul cu jucătorii au ajuns la stadion.

Fanii celor de la Galatasaray au înnebunit în momentul în care autocarul echipei a ajuns la stadion. Ultraşii Galatei au aprins torţe şi le-au transmis mesaje războinice lui Moruţan şi Cicâldău, înaintea partidei cu Fenerbahce.

Bașkanii ar putea să-i umple de bani pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău se pot umple de bani după derby-ul Galatasaray – Fenerbahce. Bașkanii formației Cim Bom pun la bătaie prime uriașe pentru victorie.

Reclamă

Presa din Turcia a dezvăluit suma pusă la batăie de șefii celor de la Galatasaray pentru o victorie în derby-ul cu Fenerbahce. Potrivit fanatik.tr, Olimpiu Moruțan, Alexandru Cicâldău și ceilalți jucători ai formației Cim Cim vor împărți aproximativ 350.000 de euro, dacă se impun în fața marii rivale.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și