Închide meniul

Olimpiu Moruțan, assist superb pentru Ankaragucu. Prestație superbă a mijlocașului, înainte de meciurile naționalei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 octombrie 2023, 18:50

Olimpiu Moruțan, assist superb pentru Ankaragucu. Prestație superbă a mijlocașului, înainte de meciurile naționalei

Olimpiu Moruțan, assist superb pentru Ankaragucu

Olimpiu Moruțan a ajuns în această vară la Ankaragucu / Profimedia

Olimpiu Moruțan a reușit un assist superb la ultimul meci al celor de la Ankaragucu. Mijlocașul a făcut o fază senzațională, la capătul căreia echia sa a marcat, chiar înainte de meciurile echipelor naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționata condusă de Edi Iordănescu va juca prima partidă a acțiunii din luna octombrie la Budapesta, împotriva echipei naționale din Belarus. Duelul va avea loc joi, de la ora 21:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Olimpiu Moruțan, assist superb la Ankaragucu. Mijlocașul a driblat 2 adversari fără probleme

În minutul 50 al duelului dintre Ankaragucu și Kayserispor, mijlocașul echipei naționale a scăpat în lateralul terenului, acolo unde era înconjurat de 2 adversari. Moruțan a reușit să treacă fără prea mari probleme de jucătorii de la Kayserispor și a trimis balonul în careu.

Mingea a ajuns în direcția lui Rodrigues, care a trimis balonul, cu o lovitură de cap, direct în poarta apărată de Bial Bayazit. După gol, acesta a alergat spre banca de rezerve, acolo unde a sărbătorit reușita într-un mod cel puțin bizar. Atacantul din Capul Verde a primit un balon de la un coleg, pe care a început să îl umfle, înainte ca jocul să se reia.

(VEZI AICI PASA DE GOL A LUI OLIMPIU MORUȚAN, DAR ȘI BUCURIA LUI RODRIGUES)

Reclamă

Datorită prestației din ultimul meci al echipei sale, Olimpiu Moruțan a primit nota de 7,4, din partea celor de la Sofascore.ro. Acesta a fost ultimul meci pentru mijlocașul echipei naționale, înaintea partidelor din această lună, pentru care a fost convocat de către selecționerul Edi Iordănescu.

De când a ajuns la Ankaragucu, Olimpiu Moruțan a reușit să marcheze un gol și, după partida cu cei de la Kayserispor, să ofere o pasă de gol pentru noua sa formație. În momentul de față, fostul jucător de la FCSB este cotat la suma de 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Olimpiu Moruţan, mesaj de mobilizare înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra

Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj de mobilizare înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra. Moruţan vrea 6 puncte pentru ca naţionala să fie mai aproape de calificarea la EURO 2024

Reclamă 4 / 0/3

România se află pe locul 2 în grupa de calificare, la 2 puncte în spatele Elveţiei şi cu un punct peste selecționata din Israel.

„Mă simt bine aici, sper să joc cât mai bine și aștept cu nerăbdare următoare convocare la echipa națională! Avem o dubla cu Belarus și Andorra, sper să reușim să luăm cele șase puncte și să fim cu un pas mai aproape de EURO! Suntem un grup unit și cu siguranță, împreună cu Mister, vom reuși să ajungem la următorul turneu final, cred că e momentul”, a spus Olimpiu Moruţan în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și