Închide meniul

Olimpiu Moruţan, dorit în Serie A! Mijlocaşul poate fi coleg cu Răzvan Marin. Cât sunt dispuşi italienii să plătească pentru "perla" lui Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2021, 18:39 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:15

Olimpiu Moruţan, dorit în Serie A! Mijlocaşul poate fi coleg cu Răzvan Marin. Cât sunt dispuşi italienii să plătească pentru "perla" lui Becali

profimediaimages.ro

Olimpiu Moruţan, dorit în Serie A

Cagliari, clubul la care evoluează Răzvan Marin, a pus ochii pe Moruţan. Italienii sunt dispuşi să plătească 8 milioane de euro, însă Gigi Becali nici nu vrea să audă. Latifundiarul din Pipera cere 15 milioane de euro pentru "perla" sa, după cum notează şi jurnaliştii de la centotrentuno.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii au amintit şi de oferta de 10 milioane de euro pe care Gigi Becali a refuzat-o de la Al Ain. Patronul roş-albaştrilor voia de la 20 de milioane de euro în sus pentru cel despre care e convins că va deveni cel mai scump jucător român din istorie.

Olimpiu Moruţan este cotat pe site-urile de specialitate la 2 milioane de euro. În actualul sezon, acesta a marcat 8 goluri şi a oferit 14 pase decisive în 35 de meciuri, în toate competiţiile.

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, mesaj direct pentru Becali: "Gigi să nu-l mai critice pe Moruţan!"  

Gigi Becali şi-a umflat conturile la transferul lui Man, iar vara poate fi la fel de incendiară. Nume uriaşe din Europa vin după Olimpiu Moruţan. Dumitru Dragomir crede că "perla" de la FCSB mai trebuie să stea un an, iar Becali nu trebuie să îl mai critice. 

Gigi Becali i-a dublat preţul lui Olimpiu Moruţan. De la 15 la 30 de milioane de euro. Patronul FCSB n-ar refuza o valiză cu 20 de milioane pentru noua sa "perlă".

Reclamă

Olimpiu Moruţan are şanse mari să devină cel mai scump transfer din istoria României. Inter şi Valencia sunt numele uriaşe care au mai pus ochii pe el. Galatasaray s-a retras din cursă, când a auzit preţul.

"Moruţan este puţin destrăbălat în joc, dar este fotbalist. Părerea mea e să mai rămână un an de zile şi Gigi să nu-l mai critice", a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și