Închide meniul

Olimpiu Moruțan, înapoi la Galatasaray? Ce răspuns a oferit antrenorul turcilor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 ianuarie 2023, 9:23

Olimpiu Moruțan, înapoi la Galatasaray? Ce răspuns a oferit antrenorul turcilor

Olimpiu Moruțan, aproape de un assist de senzație în Ternana - Pisa

Olimpiu Moruțan / Profimedia

Olimpiu Moruțan, înapoi la Galatasaray? Okan Buruk, antrenorul de la Galatasaray, a comentat situația fotbalistului împrumutat la Pisa, în serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce nu a reușit să se adapteze în Turcia, Moruțan a fost cedat sub formă de împrumut în liga a doua din Italia.

Moruțan, înapoi la Galatasaray? Ce răspuns a oferit antrenorul turcilor

La Pisa situația a stat diferit. Mijlocașul român și-a recăpătat pofta de joc și a impresionat în repetate rânduri. În acest context, antrenorul turc de la Galata a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Olimpiu în Turcia.

„Îi urmărim pe jucătorii care sunt împrumutați, însă nu știu dacă cluburile respective își vor folosi opțunile de transfer defintiv. Am văzut că Mustafa Muhammed (n.r – împrumutat la Nantes) se află într-o formă bună. 

Moruțan, la fel, a fost foarte eficient în ultima vreme, îi urmărim meciurile. Sunt jucătorii noștri și vom face o evaluare la finalul sezonului”, a spus Okan Buruk, citat de Takvim.

Reclamă

Pisa îl poate transfera definitiv pe jucătorul român pentru 5,5 milioane de euro. Totuși, italienii vor să reducă din sumă și să le ofere turcilor doar 3 milioane de euro. Cum situația clubului din Istanbul este una dificilă, sunt șanse mari ca negocierile să aibă succes.

În cele 19 meciuri de Serie B jucate pentru Pisa în acest sezon, Olimpiu Moruțan a înscris 5 goluri și a oferit 7 pase decisive. Mijlocașul cotat la 5 milioane de euro este unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei din centrul Italiei.

George Puşcaş, eroul lui Genoa! Internaţionalul român a marcat golul victoriei în ultimul minut

George Puşcaş a fost erou la Genoa în ultimul meci din Serie B. Internaţionalul român a marcat un gol în minutele de prelungire ale partidei, aducând toate cele trei puncte formaţiei sale.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon pentru Genoa. Internaţionalul român, cotat la trei milioane de euro, evoluează în Serie B de la începutul sezonului, fiind împrumutat de englezii de la Reading.

George Puşcaş a fost rezervă în partida din etapa a 21-a din Serie B. Atacantul a fost introdus în minutul 70 al confruntării de pe terenul celor de la Benevento.

Internaţionalul român a adus toate cele trei puncte formaţiei sale, prin golul marcat în minutul 90+4. Puşcaş a înscris printr-o lovitură perfect plasată de cap, din centrarea superbă a lui Sabelli.

Iniţial, Genoa reuşise să deschidă scorul în minutul 12, prin Tello, însă Benevento a reuşit să egaleze prin Coda, în minutul 58.

Graţie succesului din deplasarea de la Benevento, Genoa a acumulat 39 de puncte. Trupa italiană este pe locul trei în Serie B, loc care asigură prezenţa în semifinalele barajului pentru promovarea în prima ligă din Italia.

La Genoa mai evoluează Radu Drăguşin, însă fundaşul central nu a fost în lot pentru partida din această rundă.

Reclamă
Recomandări
  • Olimpiu Moruțan, înapoi la Galatasaray? Ce răspuns a oferit antrenorul turcilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și