Închide meniul
VIDEO

Olimpiu Moruțan nu prea joacă la Galatasaray, dar este apreciat de fani. Cum l-au făcut să zâmbească la ultimul meci

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 aprilie 2022, 10:41

Olimpiu Moruțan nu prea joacă la Galatasaray, dar este apreciat de fani. Cum l-au făcut să zâmbească la ultimul meci

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan, în timpul unui meci /Profimedia

Olimpiu Moruțan (22 de ani) are mari probleme de acomodare la Galatasaray. Mijlocașul român prinde tot mai rar echipa, iar recent antrenorul său, Domenec Torrent, a dezvăluit că îi este greu să comunice cu el. În ciuda acestor lucruri, fanii turci îl apreciază pe fostul jucător de la FCSB, iar asta s-a văzut inclusiv la ultimul meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruțan a fost „asaltat” de fanii lui Galatasaray la ultimul meci din campionat. Mijlocașul român n-a fost inclus în lot la partida cu Yeni Malatyaspor și și-a urmărit colegii din tribună.

Olimpiu Moruțan nu prea joacă la Galatasaray, dar este apreciat de fani

Mai mulți suporteri turci au venit la Moruțan pentru a face un selfie, iar gestul i-a smuls un zâmbet fostului jucător de la FCSB.

Olimpiu Moruțan a fost lăsat în afara lotului de Domenec Torrent. Antrenorul lui Galatasaray l-a folosit tot mai rar în ultima perioadă. Internaționalul român a intrat de foarte multe ori din postura de rezervă sau chiar a rămas pe bancă până la final.

Reclamă

Moruţan are mari probleme de adaptare la Galatasaray

Tehnicianul lui Galata a răbufnit când a fost întrebat de ce nu l-a inclus în lot pe jucătorul pe care turcii au plătit 3,5 milioane de euro. Torrent a spus că unul dintre motive ar fi că Olimpiu Moruțan „vorbește doar română” și îi este greu să comunice cu el fără traducător.

„Nu înțeleg întrebările despre Moruțan, sunt întrebări despre jucători care nu sunt constanți. Ați văzut meciul cu Dinamo Kiev. Trăiesc cu ei și observ ce văd pe teren și ce văd la antrenamente. Atât Moruțan cât și Bariș Alper Yilmaz se antrenează incredibil. Nu mă plâng de antrenamente.

Însă mă întreb, sunt sau nu în formă? Am spus deja, trebuie să exclud câte 5 jucători pentru fiecare meci, nu e ușor. Toți merită să joace, nu îi pot convinge cu explicații tactice. Să spunem că Bariș sau Moruțan jucau, ei au fost și titulari, în special Moruțan. După aceea, nu întreabă lumea de faptul că Emre nu a mai jucat, de exemplu.

Reclamă 4 / 0/3

Ieri, Moruțan mânca singur în baza lui Galatasaray. Poate fi dificil să comunici cu el. Poate vorbi doar română, uneori nu are translatorul cu el. În afară de a fi profesionist, toți vor să îl ajute pentru că este un băiat extrem de bun. Sunt lucruri extrem de absurde, am auzit că îl lăsăm singur, că nu ne interesează. Am răspuns la toate aceste lucruri, nu am o problemă cu cineva, în special cu jucătorii tineri”, a răbufnit Domenec Torrent, citat de sporx.com.

Adevăratul motiv pentru care Olimpiu Moruţan nu s-a impus la Galatasaray

Victor Becali a explicat care este motivul pentru care Olimpiu Moruţan nu s-a impus în Turcia. Internaţionalul român are dificultăţi în a se înţelege cu coechipierii săi, dar şi cu staff-ul tehnic.

„Ce să se întâmple? Să cred că nu-l băgau ăia că trebuie să-i dea FCSB bani Botoșaniului? Cum să cred asemenea bazaconii? (…) L-a dorit Terim, a început binișor, apoi a apărut lipsa rezultatelor, s-a schimbat și antrenorul. Asta a fost povestea lui Moruțan, nu e foarte complicată.

Nevorbind limba engleză, pentru Moruțan e un handicap, mai ales într-o echipă unde sunt foarte mulți străini. Sigur că e un blocaj în cazul lui, dar a fost și o anumită conjuctură. Totuși, cred că cei de la Galatasaray își vor recupera banii pe care i-au investit în Moruțan. Nu știu ce va fi cu el, deocamdată nu s-a pus problema să plece„, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Olimpiu Moruţan a fost titular în numai 13 meciuri din acest sezon şi a înscris 3 goluri.

Recomandări
  • Olimpiu Moruțan nu prea joacă la Galatasaray, dar este apreciat de fani
  • Suporterii turci s-au înghesuit să facă poze cu el

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și