Închide meniul

Olimpiu Moruțan, OUT de la Galatasaray! Anunțul făcut de turci: ”Nu a dat randamentul dorit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2022, 10:12

Olimpiu Moruțan, OUT de la Galatasaray! Anunțul făcut de turci: ”Nu a dat randamentul dorit!”

Olimpiu Moruțan nu s-a impus la Galatasaray

Olimpiu Moruțan e mijlocașul lui Galatasaray / Profimedia

Olimpiu Moruțan nu va mai continua la Galatasaray. Turcii au anunțat că prestațiile mijlocașului român nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, motiv pentru care gruparea ”Cim Bom” vrea să îl împrumute la o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost transferat de Galatasaray cu 3.5 milioane de euro, dar nu a confirmat în campionatul Turciei. Mijlocaşul de 22 de ani a fost titular în numai 13 meciuri din acest sezon şi a înscris trei goluri.

Olimpiu Moruțan, OUT de la Galatasaray

Astfel, Domenec Torrent nu mai are de gând să îi acorde nicio șansă românului. Acesta va fi împrumutat la o altă echipă, la fel ca Bariș Alper Yilmaz, jucător care a dezamăgit și el.

”S-a aflat că Moruțan și Bariș, care nu au dat randamentul dorit la echipă, nu au fost luați în considerare pentru sezonul următor și s-a decis trimiterea lor sub formă de împrumut pentru a progresa”, au transmis jurnaliștii de la haber365.com.

Olimpiu Moruţan are mari probleme de adaptare la Galatasaray

Domenec Torrent a vorbit despre situaţia dificilă prin care trece Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Internaţionalul român are mari probleme de adaptare din cauza limbii.

Reclamă

„Nu înțeleg întrebările despre Moruțan, sunt întrebări despre jucători care nu sunt constanți. Ați văzut meciul cu Dinamo Kiev. Trăiesc cu ei și observ ce văd pe teren și ce văd la antrenamente. Atât Moruțan cât și Bariș Alper Yilmaz se antrenează incredibil. Nu mă plâng de antrenamente.

Însă mă întreb, sunt sau nu în formă? Am spus deja, trebuie să exclud câte 5 jucători pentru fiecare meci, nu e ușor. Toți merită să joace, nu îi pot convinge cu explicații tactice. Să spunem că Bariș sau Moruțan jucau, ei au fost și titulari, în special Moruțan. După aceea, nu întreabă lumea de faptul că Emre nu a mai jucat, de exemplu.

Ieri, Moruțan mânca singur în baza lui Galatasaray. Poate fi dificil să comunici cu el. Poate vorbi doar română, uneori nu are translatorul cu el. În afară de a fi profesionist, toți vor să îl ajute pentru că este un băiat extrem de bun. Sunt lucruri extrem de absurde, am auzit că îl lăsăm singur, că nu ne interesează. Am răspuns la toate aceste lucruri, nu am o problemă cu cineva, în special cu jucătorii tineri”, a răbufnit Domenec Torrent, citat de sporx.com.

Reclamă 4 / 0/3

Adevăratul motiv pentru care Moruţan nu s-a impus la Galatasaray

Victor Becali a explicat care este motivul pentru care Olimpiu Moruţan nu s-a impus în Turcia. Internaţionalul român are dificultăţi în a se înţelege cu coechipierii săi, dar şi cu staff-ul tehnic.

„Ce să se întâmple? Să cred că nu-l băgau ăia că trebuie să-i dea FCSB bani Botoșaniului? Cum să cred asemenea bazaconii? (…) L-a dorit Terim, a început binișor, apoi a apărut lipsa rezultatelor, s-a schimbat și antrenorul. Asta a fost povestea lui Moruțan, nu e foarte complicată.

Nevorbind limba engleză, pentru Moruțan e un handicap, mai ales într-o echipă unde sunt foarte mulți străini. Sigur că e un blocaj în cazul lui, dar a fost și o anumită conjuctură. Totuși, cred că cei de la Galatasaray își vor recupera banii pe care i-au investit în Moruțan. Nu știu ce va fi cu el, deocamdată nu s-a pus problema să plece„, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și