Închide meniul

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, elogiaţi de presa din Turcia: „Jucători brilianți!” Fanii lui Galatasaray, în al nouălea cer: „Vor rupe plasele!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2021, 22:39

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, elogiaţi de presa din Turcia: „Jucători brilianți! Fanii lui Galatasaray, în al nouălea cer: „Vor rupe plasele!

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău pot juca în Galatasaray - Barcelona

Twitter

  • Olimpiu Moruţan şi Alexandeu Cicâldău, elogiaţi de presa din Turcia
  • Fotbaliştii români au făcut spectacol pentru Galatasaray

 

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, elogiaţi de presa din Turcia

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău sunt jucătorii momentului la Istanbul. Cei doi români au avut prestaţii excelente în Galatasaray – Kasimpasa 2-2, iar reacţiile nu au întârziat să apară. Cicâldău a marcat al doilea gol din acest sezon, iar Moruţan i-a pasat decisiv conaţionalului său şi a contribuit la faza celui de-al doilea gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au cumpărat jucători brilianți. Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt jucători talentați”, i-a lăudat comentatorul Ridvan Dilmen, potrivit fanatik.com.tr.

Şi fanii lui Galatasaray au fost în al nouălea cer. „Am devenit români”, „Cicâldău nu trebuia schimbat, Moruţan va fi foarte util” sau „Aveţi grijă de aceşti băieţi, vor rupe plasele în acest sezon”, au scris fanii pe Twitter.

Reclamă

Olimpiu Moruţan, idol la Istanbul! A fost one-man show la debutul la Galatasaray

Olimpiu Moruţan l-a impresionat pe Fatih Terim la debutul la Galatasaray. Marele antrenor l-a titularizat în deplasarea cu Kasimpasa, iar mijlocaşul a fost one-man show. În minutul 32, şi-a umilit doi adversari şi i-a pasat decisiv lui Alexandru Cicâldău, care a deschis scorul şi a ajuns la cota 2 în actualul sezon.

După ce a reuşit prima pasă de gol, Moruţan a contribuit şi la al doilea gol al lui Galatasaray. Mijlocaşul a recuperat mingea la marginea careului advers şi l-a încercat pe portarul advers cu o „torpilă”. Goalkeeper-ul a respins în faţă, iar mingea a ajuns la Kerem Akturkoglu, care a dus scorul la 2-0.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie
Antena Sport Update • 19 feb., 16:55
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie 2024