Închide meniul

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, în centrul scandalului! Sezonul compromis al Galatei, pus pe seama noilor transferuri: „1 milion de euro pentru 1 punct”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 decembrie 2021, 11:21

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, în centrul scandalului! Sezonul compromis al Galatei, pus pe seama noilor transferuri: „1 milion de euro pentru 1 punct

Probleme pentru Olimpiu Moruţan

Profimedia

Sezon dezastruos pentru Galatasaray în campionatul Turciei. Echipa la care joacă românii Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău e abia pe locul 12 în Superlig, iar totul pare compromis. Investiţiile din vară s-au dovedit a fi eşecuri pe bandă rulantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, în centrul scandalului

Aproximativ 24 de milioane de euro a cheltuit Galata în vară pe 6 jucători, printre care și românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Totul pentru a câștiga Super Lig. Sunt însă departe de acest obiectiv. Echipa antrenată de către Fatih Terim are doar 24 de puncte în primele 18 etape și e abia pe locul 12, unul foarte slab pentru pretențiile lui Galatasaray. Pe seama rezultatelor slabe ale Galatei sunt puse și transferurile din vară, care nu au dat randamentul așteptat, conform hurriyet.com.tr.

Concluzia jurnaliştilor e una foarte dură. „1 milion de euro pentru 1 punct”, făcând aluzie la cele 24 de milioane de euro cheltuite, care nu au putut aduce decât 24 de puncte. Mai mult, cele 6 nume sosite recent nu au putut marca în total decât 6 goluri în prima jumătate a campionatului, iar singurele contribuții în acest sens au venit din partea românilor: Cicâldău și Moruțan au marcat, fiecare, 3 goluri.

Citește și:

Transferurile ratate ale Galatei

Celelalte patru nume, Victor Nelsson, Berkan Kutlu, Baris Yilmaz și Sacha Boey nu au marcat deloc, deşi au reprezentat transferuri costisitoare. După înfrângerea de pe terenul celor de la Adana Demirspor, de luni, 21 decembrie, scor 0-2, Galatasaray a ajuns cea de-a șaptea partidă consecutivă în campionatul Turciei fără victorie. Diferenţa faţă de liderul Trabzonspor este una uriaşă, 21 de puncte peste formația ”Cim-Bom”.

Mai mult, Galatasaray se află la cel mai slab sezon din ultimii 42 de ani. Mai exact, în sezon 1979-1980, fosta campioană a Turciei terminat pe locul 9, cu doar opt victorii în 30 de etape. Pe atunci, încă exista sistemul cu două puncte la victorie. A mai existat un sezon modest, în 1981-1982, dar atunci Galatasaray a adunat 10 victorii, chiar dacă a terminat pe locul 11, mai spune sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
Vezi toate știrile
Citește și