Închide meniul

"Optimile" Champions League | PSG – Barcelona 1-1. Catalanii n-au mai reușit miracolul. Liverpool – Leipzig 2-0. Calificare fără emoții pentru cormorani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2021, 20:30

"Optimile" Champions League | PSG – Barcelona 1-1. Catalanii n-au mai reușit miracolul. Liverpool – Leipzig 2-0. Calificare fără emoții pentru cormorani

profimediaimages

Lionel Messi, eliminat din Champions League după PSG-Barcelona 1-1, în returul din optimile de finală

Barcelona n-a reușit reușit să repete miracolul din 2017. Mbappe a deschis scorul pe Parc de Prince din penalty, dar Messi a egalat cu o execuție extraterestră. Argentinianul a ratat însă un penalty înainte de pauză și a ucis ultima speranță a formației lui Koeman. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Liverpool s-a impus fără emoții în fața lui Leipzig. După 2-0 in tur, cormoranii s-au impus cu același scor și la retur. Echipa lui Klopp merge și ea, alături de PSG, în "sferturi".

UPDATE: Ocazie uriașă pentru PSG! Mbappe, singur cu Ter Stegen, a trimis peste poartă. 

UPDATE: Liverpool – Leizpig 2-0! Mane a marcat şi el, în minutul 74, pentru cormorani. El şi Salah punctaseră şi în meciul tur.

Reclamă

UPDATE: Ocazie mare pentru Barcelona! Execuția lui Sergio Busquets este parată de Keylor Navas. 

UPDATE Liverpool – Leizpig 1-0! Mohamed Salah a deschis scorul pentru cormorani! Golul egipteanului aproape că rezolvă ecuația calificării.

UPDATE: Ocazie mare pentru Leipzig! Alexander Sorloth a trimis cu capul în stâlpul porții lui Alisson. 

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Ocazie imensă pentru Barcelona! Lionel Messi a ratat o lovitură de la 11 metri!

UPDATE: Diogo Jota a ratat o ocazie mare pentru Liverpool. Portughezul a șutat în brațele portarului dintr-o poziție bună.

UPDATE: PSG – Barcelona 1-1! Lionel Messi a șutat aproape de vinclu, de la 30 de metri! Gol superb înscris de starul argentinian. 

CLICK AICI SĂ VEZI GOLUL SUPERB REUȘIT DE LIONEL MESSI

UPDATE: PSG – Barcelona 1-0! Clement Lenglet a comis un penalty! Kylian Mbappe și-a asumat repsosabilitatea executării. Acesta a inscris cu sânge rece, aproape de vinclu. 

UPDATE: Bară Barcelona! Şutul lui Sergino Dest a fost aproape să aducă deschiderea scorului.

Reclamă

UPDATE: O nouă ocazie imortantă pentru Barcelona. Lovitură liberă bătută de Messi. Starul Barcelonei trimite cu mult peste poarta lui Navas. 

UPDATE: Au început cele două meciuri. La Paris, Barcelona a avut prima acţiune periculoasă, în minutul 4. Lionel Messi a fost blocat în careu. 

UPDATE: Au apărut echipele de start aliniate de formațiile care joacă în aeastă seară.

Barcelona a pierdut fără drept de apel cu PSG pe Camp Nou. A fost 4-1 pentru formația lui Mauricio Pochettino, care l-a avut pe Kylian Mbappe în formă de grație. Atacantul de 22 de ani a lovit de trei ori pe Camp Nou și are patru goluri în ultimele două partide disputate.

PSG – Barcelona, meciul serii în Champions League

Pe de altă parte, Barcelona traversează cea mai bună perioadă a sezonului. Cu excepția eșecului cu PSG din Champions League, echipa lui Koeman a pierdut doar două partide în 2021: finala Supercupei Spaniei cu Athletic Bilbao și turul din semifinalele Cupei Spaniei cu Seviila (Barcelona a întors rezultatul la retur).

Marele absent de pe Parc de Prince va fi Neymar. Brazilianul a lipsit și în partida tur. Pochettino nu se va putea baza nici pe Moise Kean, marcator în partida tur, sau pe Juan Bernat. Și Koeman are probleme de lot. Coutinho, Fati, Pique și Roberto n-au făcut deplasarea la Paris. 

Va fi un meci de totul sau nimic pentru Barcelona. Ne putem aștepta la un spectacol ofensiv pe cinste. Messi&Co vor lua cu asalt careul gazdelor, în timp ce Kylian Mbappe va încerca să lovească pe contraatac.

Liverpool – Leipzig, englezii vor trofeul Champions League

Cea de-a doua partidă a serii este Liverpool – RB Leipzig. Cormoranii s-au impus cu 2-0 în tur. Champions League este singura șansă pentru echipa lui Jurgen Klopp să-și mai salveze sezonul. În Premier League, Liverpool a căzut pe locul 8.

Șase înfrângeri consecutive a adunat Liverpool pe teren propriu în campionat. Cormoranii vor fi gazde la duelul cu Leipzig, deși meciul se joacă pe teren neutru. Poate că presiunea înfrângerilor din Premier League nu va apăsa pe elevii lui Klopp si în Champions League.

Leipzig a ajuns până în semifinalele în stagiunea precedentă. Cu un antrenor mai tânăr decât James Milner, germanii încearcă să producă din nou surpriza. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și