Închide meniul

Ousmane Dembele și-a dat acordul. Unde va juca francezul din sezonul viitor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 9:04

Ousmane Dembele și-a dat acordul. Unde va juca francezul din sezonul viitor

AFP7 / Irina R.H. via hepta

Ousmane Dembele/ Hepta

”Bianconerii” au negociat în ultimele săptămâni un schimb de jucători cu Barcelona. Pe Allianz Stadium ar fi venit Arthur Melo, iar în Catalonia s-ar fi dus Miralem Pjanic. Dar jurnaliștii iberici susțin că Dembele va pleca la campioana Italiei din vară, iar acel schimb nu se va realiza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ousmane Dembele se transferă la Juventus

Fabio Paratici, directorul sportiv de la Juventus, îl apreciază pe Dembele și ar fi avut deja discuțiile cu el, iar tânărul mijlocul francez și-a dat deja acordul.

Urmează acum ca Juventus și Barcelona să se înțeleagă asupra unei sume de transfer. Dembele are multe accidentări în carieră, iar italienii nu vor să își asume un risc ca să plătească o sumă imensă, ci mai degrabă vor să obțină un împrumut cu opțiune de cumpărare.

Ousmane Dembele este cotat la 56 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt. El mai are contract cu Barcelona până pe 30 iunie 2022. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și