Închide meniul

Ovidiu Haţegan l-a arbitrat pe Lionel Messi şi s-a convins: „Niciodată nu a făcut asta!”

Viviana Moraru Publicat: 11 noiembrie 2023, 9:32

Reclamă
Ovidiu Haţegan l-a arbitrat pe Lionel Messi şi s-a convins: „Niciodată nu a făcut asta!

Ovidiu Haţegan l-a arbitrat pe Lionel Messi şi s-a convins

Ovidiu Haţegan, în timpul unui meci/ Profimedia

Ovidiu Haţegan l-a arbitrat pe Lionel Messi şi s-a convins. Arbitrul român a spus totul despre starul argentinian, fiind foarte impresionat de modestia acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan a revenit pe terenul de fotbal în acest an, după ce a suferit un infarct în martie 2022. De-a lungul carierei, arbitrul român a fost la centrul mai multor partide „de foc” din Champions League.

Ovidiu Haţegan l-a arbitrat pe Lionel Messi şi s-a convins

Ovidiu Haţegan l-a arbitrat şi pe Lionel Messi, tot într-un meci de Champions League. Centralul român a rămas foarte impresionat de starul argentinian, pe care l-a descris ca fiind extrem de modest.

Haţegan a declarat că Messi nu a contestat niciodată deciziile de arbitraj, şi nici nu s-a enervat atunci când a fost faultat dur de vreun adversar.

„Am întâlnit până acum mulți jucători cu bun simț, educați. Messi m-a impresionat prin modestie, prin respectul de care a dat dovadă. Niciodată nu a zis vreun cuvânt la adresa noastră, a arbitrilor, și nici la adresa adversarilor. Cu toate că era un jucător marcat strâns de jucătorii adverși, iar aceștia îl șicanau, îl faultau constant”, a declarat Ovidiu Haţegan, conform frf.ro.

Reclamă

De asemenea, Ovidiu Haţegan a oferit declaraţii şi despre ceea ce înseamnă arbitrajul pentru el, mărturisind că a luat decizia de a reveni pe teren, după ce medicii i-au dat ok-ul.

„Arbitrajul este viața mea, dar asta nu înseamnă că îl pun mai presus de familie sau de propria viață. Așa că am revenit doar după ce am simțit că sunt în stare și după ce medici foarte buni din România și din străinătate mi-au dat OK-ul”, a mai declarat Haţegan.

Gest emoţionant făcut de Lionel Messi, pentru copii, după ce a revenit la Miami cu Balonul de Aur

Gest emoţionant făcut de Lionel Messi, la patru zile după ce a câştigat Balonul de Aur 2023. Starul argentinian a revenit la Miami şi a avut parte de o primire emoţionantă din partea coechipierilor. Atacantul de 36 de ani a ţinut să le prezinte trofeul şi copiilor din cadrul clubului, spre satisfacţia celor mai tineri jucători ai clubului deţinut de David Beckham.

Reclamă 4 / 0/3

Messi s-a dus la academia lui Inter Miami şi a fost primit în aplauze de puşti. Le-a arătat trofeul cucerit în cadrul galei de la Paris, acolo unde i-a învins pe Erling Haaland şi Kylian Mbappe.

Messi a făcut mai multe poze cu juniorii clubului şi cu antrenorii acestora. Imaginile au fost postate pe pagina de Instagram a lui Inter Miami.

„Inspiră noua generaţie! O primire călduroasă pentru Leo Messi„, a fost mesajul care a însoţit clipul. Postarea s-a viralizat imediat. În primele 8 ore a primit peste un milion de aprecieri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și