Închide meniul

Paco Gento, președintele onorific de la Real Madrid, tată la 87 de ani! Printr-o sentință judecătorească!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 10:38

Paco Gento, președintele onorific de la Real Madrid, tată la 87 de ani! Printr-o sentință judecătorească!

Profimediaimages

Gento (în stânga imaginii), alături de colegul Andres Junquera și de faimosul tehnician Miguel Munoz

Când cotidianul sportiv spaniol ”Marca” publică știrea că Paco Gento, Președintele de Onoare al celor de la Real Madrid, este tată, la 87 de ani, e clar că e vorba despre ceva serios. Și asta pentru că o instanță judecătorească din Madrid, a recunoscut că Francisca Espana Nunez, de 62 de ani, este fiica lui Francisco, în conformitate cu sentința dată pe 21 aprilie, anul acesta. Paco Gento, o adevărată instituție la Madrid, a refuzat să efectueze, în trei rânduri, testul de paternitate, și, de asemenea, a absentat de la citirea sentinței. Decizia poate fi atacată de către acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francisca Espana Nunez născută pe 2 august 1959, trăiește, actualmente, în Malaga și s-a născut din relația pe care jucătorul, pe atunci starul lui Real Madrid, a avut-o, începând din 1957, cu o dansatoare din Madrid, Paquita. Francisca, alintată ”Paqui”, a încercat, decenii întregi, să-l facă pe Gento să recunoască, dar în zadar. Deși mama ei, ajunsă, acum, la 85 de ani, a rugat-o să nu mai continue demersurile, Francisca a apelat la o firmă de avocatură care a dus cazul la tribunal. Mai mult, un detectiv privat a reușit să facă rost de o probă de ADN de-a lui Gento, de pe un șervețel, care a arătat compatibilitate de 99,99 la sută între el și fiica sa.

”Un redactor de la ziarul <<Diario Sur>> mi-a promis, cu 50 de ani în urmă, că stabilește o întâlnire. Dar tata n-a venit. Apoi, pe la 21 sau 22 de ani am făcut rost de numărul său de telefon. L-am sunat, a răspuns soția, care cunoștea povestea mamei mele. Mi-a spus să-i las în pace, că el are viața sa”

Francisco Gento, 87 de ani actualmente, a început să joace fotbal la Racing Santander, de unde a trecut la Real Madrid. Este celebru pentru că a adunat 12 titluri și pentru cele șase trofee de Cupa Campionilor Europeni. Are doi copii cu soția sa. A devenit președinte de onoare după decesul altui monument, Alfredo Di Stefano.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și