Închide meniul

Pandemia a lovit bugetul lui Tottenham. Vicecampioana Europei, nevoită să apeleze la un împrumut de aproape 200 de milioane de euro!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2020, 16:06

Pandemia a lovit bugetul lui Tottenham. Vicecampioana Europei, nevoită să apeleze la un împrumut de aproape 200 de milioane de euro!

Profimediaimages

Tottenham are probleme financiare din cauza pandemiei

Cu această sumă Spurs nu îşi acoperă nici măcar pierderile survenite de faptul că va fi nevoită să joace cu porţile închise meciurile rămase din Premier League. Niciun fan nu va putea intra pe stadionul de cinci stele, care are o capacitate de 62.000 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a cerut ajutorul băncilor

Tottenham a fost eligibilă pentru a avea o rată a dobânzii de numai 0.5%. "Am condus întotdeauna acest club pe o bază comercială de sine stătătoare", a declarat preşedintele clubului, Daniel Levy. 

Echipa antrenată de Jose Mourinho riscă să piardă o sumă uriaşă şi din cauza clasării din campionat. Spurs este pe poziţia a 8-a în Premier League şi riscă să rateze calificarea în cupele europene. Are 6 puncte de recuperat faţă de ocupanta locului 5, Manchester United. Înainte de startul pandemiei, Spurs a fost eliminată de Leipzig din optimile UEFA Champions League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și