Închide meniul

Pandemia aduce noi restricţii. Decizii drastice luate de autorităţi şi pierderi lunare de peste 100 de milioane de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2020, 16:49

Pandemia aduce noi restricţii. Decizii drastice luate de autorităţi şi pierderi lunare de peste 100 de milioane de euro

Profimediaimages

Puburile din Anglia se închid la ora 22:00

  • Fanii echipelor din Premier League au de suferit
  • Meciurile se vor juca în continuare cu porţile închise

Guvernanţii au decis că suporterii nu vor putea asista la meciuri în luna octombrie. Dan Roan, jurnalist BBC, a dezvăluit că sunt şanse minime ca tribunele să se umple în 2020. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Restricţii drastice în Premier League

"Am aflat că fanii nu vor putea reveni pe stadioane în următoarele luni. Toate semnele sunt că se va continua să se joace cu porţile închise până anul viitor. Premier League a transmis că se pierd, lunar, 100 de milioane de lire sterline (n.r 109 milioane de euro)", a transmis Dan Roan.

Autorităţile din Marea Britanie s-au speriat de numărul mare de cazuri de Covid-19. Au luat şi o decizie care a stârnit reacţii vehemente. Barurile şi restaurantele se închid la ora 22:00, iar fanii nu vor putea urmări finalul meciurilor din campionatul Angliei. 

Reclamă

Primul duel care va avea de suferit este cel dintre Arsenal şi Liverpool. Derby-ul care încheie etapa a 3-a din Premier League se va disputa pe Anfield luni, de la ora 20:15 (ora locală). 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă