Închide meniul

Pandemia dă liber la transferuri! "Leo Messi poate ajunge la Inter"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 8:44

Pandemia dă liber la transferuri! "Leo Messi poate ajunge la Inter"

Marc Gonzalez Aloma via Hepta

Leo Messi ar putea ajunge la Inter

Lucrurile stau rău la Barcelona, care are mari probleme cu banii din cauza pandemiei de coronavirus. În aceste condiții, catalanii ar putea să-și cedeze starul. Massimo Moratti a încercat ani la rând să-l transfere pe Messi la Inter. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu știu dacă această situație va schimba lucrurile, dar cred că vom vedea lucruri stranii la finalul acestui an. Nu este un vis interzis ca Messi să ajungă la Inter", a spus Massimo Moratti într-o intervenție pentru Radio Rai. 

Moratti: "Un schimb Leo Messi – Lautaro Martinez este posibil"

Barcelona a pus ochii pe Lautaro Martinez, jucător cotat la 80 de milioane de euro. Tânărul atacant ar putea fi folosit ca monedă de schimb.

"Este un băiat bun, căruia îi pasă de cariera sa. Am putea avea parte de un schimb între el și Messi", a mai spus Massimo Moratti. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și